Fejléc scriptblokk

Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

A tavaszi, nyári, de még a kora őszi napoknak is megvan az az előnyük, hogy ki tudunk ülni a kertbe vagy az erkélyre. Választottunk már hozzá ülőgarnitúrát?

Étkezni a szabadban is lehet – sőt, ha kellemes az idő, kár benn maradni a konyhában! Pakoljunk ki a kertbe vagy a teraszra! A kültéri étkezőgarnitúra lehetőséget ad erre. Ha kertünk van, szabadabban mozoghatunk, és jobban elfér az asztal székekkel, de az erkélyre is találunk helytakarékos változatot!

Akár órákig is elbeszélgethetünk, kávézgathatunk egy hangulatos kis étkezőgarnitúra mellett! A kérdés csak az, milyen legyen!

Természetes színekben kaphatók a szabadba tervezett, szintetikus rattan bevonatú étkezőgarnitúrák, kis, kerek asztallal és acélvázas székekkel. A biztonsági üveg asztallap és a székek kialakítása is időtálló, nem kell attól félni, mi lesz vele, ha jön az eső.

Egyszerű és mutatós megjelenéssel büszkélkedhet a bézs ülőfelülettel és háttámlával, sötétzöld lábakkal készült kültéri étkezőgarnitúra, elegáns, kissé magasabb asztallal – köré rakhatunk több étkezőszéket is.

Sötétbarnában szintén kedvesen mutat a szintetikus rattan kerti étkezőgarnitúra - a bézshez hasonló megjelenésű, barna székek bájos kisasztal köré gyűlnek, melynek aljában kosárnak tűnő polcra lehet pakolni. Barátságos hangulatú étkezőgarnitúra!

Csíkosnak látszó lábakkal és ülőfelülettel csalogat a harmadik változat, amely alá akár még szőnyeget is el tudunk képzelni – teraszon is nagyon mutatós lehet, a kerek, aranyos asztalka alja szintén polcos megoldással készült. Az étkezőasztalok és székek elemenként is rendelhetők. Melyiket szeretnénk hazavinni?


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Falra rakható lámpák

Falra rakható lámpák

Lámpák, melyek őrzik a kicsik álmát!
Valódi bőr anyagok

Valódi bőr anyagok

A valódi bőr az igazi!
Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Memóriás matrac választék

Memóriás matrac választék

Bízzunk a matrac memóriájában!
Még egy hely: puff és ülőke

Még egy hely: puff és ülőke

Vessük be a puffot!