Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Emeletes- és galériaágy kínálat

Ha azt szeretnénk, hogy egy ágyon két lurkó is elférjen, vagy egyben megoldjuk a fekhelyet és a játékkuckót, az emeletes vagy a galériaágy ideális választás!

A lurkók még nem vágynak teljesen elszeparált fekhelyre, ugyanakkor jó, ha megvan a saját kis területük – testvérükkel azonban így is közel maradnak egymáshoz! Olyan ágykeretre vágyunk, amely nem foglal sok helyet, de két gyermek is elfér rajta, sőt még játékhoz is teret ad? Gyermekeknek abszolút ötletes és helytakarékos bútor az emeletes ágy vagy galériaágy.

Egy vagy kétszemélyes, kényelmes fekhely éjjel, nappal azonban játékra is alkalmas.

Az egyszerű, de mutatós fenyő ágykeretek több fajtája áll rendelkezésünkre, ám abban megegyeznek, hogy masszívak, tartósak, természetes szépségükkel kiválóan illenek a gyerekszoba kedves hangulatába.

A létra, amelyen a felső ágyra fel lehet jutni, bal és jobb oldalra is szerelhető, így ez a gyerekbútor egyszerűen a helyiségbe illeszthető, ahogyan a legkényelmesebben elfér.

Tömör fenyőfa és bútorlapos változatban is kaphatók, akár egyszerű megjelenésű, akár modern vonalvezetésű modellre vágyunk, megtaláljuk a megfelelőt.

Az emeletes ágy alá könnyen beilleszthetők az ágyneműtartós fiókok, melyek a párnák, takarók mellett sok egyéb apróság, játék tárolására is jól jöhetnek.

A fenyő galériaágyak kiváló lehetőséget rejtenek arra, hogy alattuk kész kis kuckót rendezzünk be a gyermekeknek. Az ágy alá szerelhetők különböző polcok, építhető szekrények, így jól kihasználható pakolófelületet biztosítanak, de a játékkuckó tartalmazhat akár csúszdát is.

Tegyük gyermekünk fekhelyét igazán ötletessé és játékossá! Függönyökkel különösen mutatós lehet, a lurkónak akár kis várat formázó ágyvége is lehet! Az ágykeretek lapraszereltek, összeállítás után már birtokba is veheti őket!Kapcsolódó cikkek

Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszobát elemekből – máris kész a harmónia!
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...
Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Fix kanapé és heverő kínálat

Fix kanapé és heverő kínálat

Jó rajta pihenni, az fix...