Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ha csak egy fotel kell...

Egy fotel mindig csábító: semmiképp sem a munka jut róla eszünkbe, sokkal inkább a lazítás, az olvasás, a tévénézés! Válasszunk hozzá egy kényelmes darabot!

Ha elemes ülőgarnitúráról van szó, a fotelben ülni szinte kiváltság – sokkal kényelmesebben el lehet helyezkedni ebben az egyedül álló bútordarabban, mint a többiek közt a kanapén, nemde? Nem hiába népszerűek a fotelek, akár egy garnitúra részei, akár önmagukban kaphatók!

Ha külön szeretnénk választani egyet, semmi akadálya! Csak egy színt, egy stílust kell megcéloznunk, a választék igen széles! Egyformán meggyőző kényelemmel lát el minket egy hagyományos modell és egy szuper modern, dizájnos fotel.

Ha az egyszerű és mutatós foteleket szeretjük, és csak ilyet tudnánk beilleszteni a szoba berendezésébe, ugyanúgy rátalálunk az igazira, mintha inkább egy masszív, klasszikus megjelenésű darab vonz bennünket, vagy netán egy minimál stílusú, táskarugós design fotel illene a helyiségbe!

Fix és nyitható foteleket is találunk, modelltől függően lehet kárpitozott, valódi bőr, textilbőr vagy impregnált szövet bevonatú.

Tetszenek a régies hangulatú, gurulós fotelek? Még a nagyi is örülni fog neki. A gyerekszoba terébe keresünk egy vidám, élénk színű modellt? Válasszuk az acél vázas, szivacsos fotelt, kamasz gyermekünk nagy örömére!

A jól kiképzett, bonellrugós, dupla rugós vagy hullámrugós fotelek tökéletesen szolgálják a pihenést, bármilyen stílusúak is. A táskarugós változatokat még ki is nyithatjuk, kisgyermekek fekve is elférnek rajtuk!

Hosszútávú üldögélésre kevésbé javasoltak ugyanakkor a babzsákok, a kagylófotelek és a fotelágyak, ezek átmeneti megoldásnak tökéletesek.

Irodába való fotelt szintén választhatunk, az exkluzív megjelenésű, szögletes, fekete modellek „festői módon” illenek a környezetbe, impregnált szövettel pedig könnyen is tisztíthatjuk őket. Érik már a döntés…?Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúra - elemes

Ülőgarnitúra - elemes

Ideális otthoni kényelem!
Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”
Franciaágy - ágytakarós

Franciaágy - ágytakarós

Az ágy, ami rendet teremt!
Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Mindennapos alváshoz

Mindennapos alváshoz

Fő a kényelem!