Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Rugós kanapék

Sokan nem bíznak a rugós kanapékban. A régi epeda volt az ami kilyukasztotta a szövetet. Ma mindent bonellrugóval tesznek kényelmesebbé. A rugók végét már összekötik, így ha egy el is szabadulnak, nem tud mert le van fogva.

A jobb rugókat acélból készítik, ugyanis erősen múlik rajta a fekvőfelület rugalmassága. Minél jobb, erősebb, annál kisebb az esély a gödrösödésre. Sok gyenge minőség esetében találkozhatsz ezzel, amit azt jelenti, hogy a rugók összemennek idővel és magasabb/mélyebb felületek keletkeznek. A tömő anyagot is van, hogy lespórolják, ami annyit tesz, hogy fekvéskor kiérzed a rugózatot. Jobb gyártók erre is figyelnek és alulról-felülről egyaránt több réteget helyeznek el, amit filc anyaggal kezdenek, majd a szivacsot és úgy a külső huzatot.

Néhány gyártó a rugók között szivacs erősítést is tartalmaz, amivel keményebb, erősebb és tartósabb fekvőfelületet lehet elérni. A szivacsot vékony csíkokra vágják, majd élükre állítva befűzik a rugósorok közé. Az ilyen típusok maradnak igazán sokáig rugósak.Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!
Franciaágy - kárpittal

Franciaágy - kárpittal

Nemcsak a legyezős lehet a nyerő, sőt…
Hab matrac választék

Hab matrac választék

Habozni lehet, de ne ezzel a matraccal!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!