Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Rugós kanapék

Sokan nem bíznak a rugós kanapékban. A régi epeda volt az ami kilyukasztotta a szövetet. Ma mindent bonellrugóval tesznek kényelmesebbé. A rugók végét már összekötik, így ha egy el is szabadulnak, nem tud mert le van fogva.

A jobb rugókat acélból készítik, ugyanis erősen múlik rajta a fekvőfelület rugalmassága. Minél jobb, erősebb, annál kisebb az esély a gödrösödésre. Sok gyenge minőség esetében találkozhatsz ezzel, amit azt jelenti, hogy a rugók összemennek idővel és magasabb/mélyebb felületek keletkeznek. A tömő anyagot is van, hogy lespórolják, ami annyit tesz, hogy fekvéskor kiérzed a rugózatot. Jobb gyártók erre is figyelnek és alulról-felülről egyaránt több réteget helyeznek el, amit filc anyaggal kezdenek, majd a szivacsot és úgy a külső huzatot.

Néhány gyártó a rugók között szivacs erősítést is tartalmaz, amivel keményebb, erősebb és tartósabb fekvőfelületet lehet elérni. A szivacsot vékony csíkokra vágják, majd élükre állítva befűzik a rugósorok közé. Az ilyen típusok maradnak igazán sokáig rugósak.Kapcsolódó cikkek

Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Kanapé a gyerekszobába

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába? Micsoda flancolás!
Gyerek- és dekorlámpa választék

Gyerek- és dekorlámpa választék

Mit néznénk szívesen a falon?
Fenyőből íróasztalt!

Fenyőből íróasztalt!

Masszív és hangulatos társ a tanuláshoz!
Szépség

Szépség

Ízlések és pofonok, avagy mitől lesz szép egy kanapé?