Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Franciaágy - ágytakarós

Mindig is zavart bennünket, hogy állandóan meg kell ágyazni, hogy soha nincs meg bennünk a makulátlan rend érzése a hálószobában? Íme egy ágy, ami megoldja a gondunkat.

Sokak számára jelent problémát, ha folyamatosan ágyazni kell – vagy azért, mert jól látható helyen áll a franciaágy, vagy azért, mert napközben is használjuk akár leülésre, akár délutáni szunyókálásra.

Valóban nem szép, ha bevetetlenül áll, de időnk és energiánk nem mindig van ki- és beágyazni. Erre a problémára kiváló megoldás az ágytakarós franciaágy. Elég csak ráigazítani az ágytakarót és feldobni a díszpárnákat, máris tökéletes a látvány!

Sőt, mivel ezek a 2 személyes ágyak ágyneműtartósak és felnyithatók, ha be is ágyazunk, könnyen eltüntethetjük e remek bútordarabban a párnákat, a takarókat, a lepedőt, sőt még egyéb holmikat is, melyeknek másutt nincs elég hely.

Az ágytakarós franciaágyak persze praktikusságuk mellett nagyon mutatósak és kényelmesek is, mindennapos alvásra tervezték őket.

Az ágyhoz nem kell külön matracot beszereznünk (ami mellesleg plusz költség), az ágybetét már benne van, ráadásul kiváló minőségű, bonellrugós. Némely modelleknél relax zóna is segíti a tökéletes alátámasztást és a minél egészségesebb pihenést.

Egyes típusok több méretben birtokba vehetők, de talán ennél is lényegesebb, hogy a kárpitozott, ágytakarós franciaágyak váza, ágytakarója és díszpárnái is kérhetők más-más szövettel. Így színben és hangulatban is kiválóan belepasszolhat a hálószoba terébe!

Amit pedig a stílust illeti, megtalálja a kedvencét a hagyományos ágyak kedvelője, a modern típusok szerelmese és az is, aki a klasszikus eleganciát részesíti előnyben. Akár hálószoba, akár vendégszoba, nem fog panaszkodni az ágy használója…!Kapcsolódó cikkek

Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Tartós, széles színskálájú szövet
Dohányzóasztal - figurákkal

Dohányzóasztal - figurákkal

Ilyen nem lesz mindenkinek…
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!
Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”
Étkezőasztal kínálat

Étkezőasztal kínálat

A konyha főszereplője: az étkezőasztal