Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Gyerekeknek való forgószékek

Cuki macis vagy Mikiegeres, vagy inkább komolyabb, de színes, esetleg trendi textilbőr bevonatú legyen a gyermek forgószéke? Lássuk a kínálatot!

Idejekorán gondoskodni kell a megfelelő tartásról, amikor az ovis vagy a kisiskolás íróasztalhoz ül. A gyerekszoba terében tehát ne csak egy jó asztalnak legyen helye, hanem hozzávaló forgószéknek is.

Hogy milyennek, azt ne csak a gyerkőc fantáziájára bízzuk. Fontos persze, hogy a forgószék tetsszen neki, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy strapabíró, kényelmes modell legyen, amelynek a huzata is megfelelő a számára.

A kisebbeknek nagy élvezet olyan forgószéken ülni, mely nemcsak vidám színével, hanem aranyos figurás háttámlájával is vonzza őket. Lehet bármilyen állat vagy akár Micimackó a gyerkőc kedvence, örülni fog egy ilyen széknek! Sőt, a fociimádó fiúk sem maradnak hoppon…

Gyerekszoba terébe igen mutatósak és praktikusak az egyszerű megjelenésű, műanyag vázzal és színes szövettel készült forgószékek, melyeket többféle külsővel is választhatunk.

Kissé komolyabb megjelenésűek a rétegelt lemezes modellek, szintén elegáns csillag lábakkal, vagy kifejezetten sportos külsejűek a fekete és egy másik, üde szín párosításával készült szövet borítású forgószékek.

Divatos gyermekszékre vágyunk? Trendi lurkóknak találták ki a lila, fehér színben kapható, lyukacsos támlás modelleket, a krómozott csillaglábas, fehér vagy narancs textilbőr bevonatú székeket.

Rendkívül stílusosak a formás, piros vagy zöld árnyalatban kapható műanyagvázas modellek karfa nélkül, sőt a rendhagyó megjelenésű, fehér vagy fekete forgószékek, melyeket külsejük alapján akár egy bárban is el tudnánk képzelni. Hasonlóak a pinkben is kapható, párnázott, karfás székek is…

Kisebbek és kamaszok kedvence is lehet a sokszínű, mintás textilbőr bevonatos, magas támlás forgószék, mely színtől függően számos bútorhoz passzolhat.

Valamennyi forgószék gázliftes megoldással állítható a megfelelő magasságra. Állhat a gyerekszoba mellett a nappali tanulósarkában is, persze ilyen esetben színét, megjelenését nem árt a szobához igazítani! A széles kínálat alapján elmondható, hogy ahány ház, annyi forgószék…Kapcsolódó cikkek

Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Tv-állvány kínálat

Tv-állvány kínálat

A tévének is kell megfelelő hely!
Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!