Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Gyerekeknek való forgószékek

Cuki macis vagy Mikiegeres, vagy inkább komolyabb, de színes, esetleg trendi textilbőr bevonatú legyen a gyermek forgószéke? Lássuk a kínálatot!

Idejekorán gondoskodni kell a megfelelő tartásról, amikor az ovis vagy a kisiskolás íróasztalhoz ül. A gyerekszoba terében tehát ne csak egy jó asztalnak legyen helye, hanem hozzávaló forgószéknek is.

Hogy milyennek, azt ne csak a gyerkőc fantáziájára bízzuk. Fontos persze, hogy a forgószék tetsszen neki, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy strapabíró, kényelmes modell legyen, amelynek a huzata is megfelelő a számára.

A kisebbeknek nagy élvezet olyan forgószéken ülni, mely nemcsak vidám színével, hanem aranyos figurás háttámlájával is vonzza őket. Lehet bármilyen állat vagy akár Micimackó a gyerkőc kedvence, örülni fog egy ilyen széknek! Sőt, a fociimádó fiúk sem maradnak hoppon…

Gyerekszoba terébe igen mutatósak és praktikusak az egyszerű megjelenésű, műanyag vázzal és színes szövettel készült forgószékek, melyeket többféle külsővel is választhatunk.

Kissé komolyabb megjelenésűek a rétegelt lemezes modellek, szintén elegáns csillag lábakkal, vagy kifejezetten sportos külsejűek a fekete és egy másik, üde szín párosításával készült szövet borítású forgószékek.

Divatos gyermekszékre vágyunk? Trendi lurkóknak találták ki a lila, fehér színben kapható, lyukacsos támlás modelleket, a krómozott csillaglábas, fehér vagy narancs textilbőr bevonatú székeket.

Rendkívül stílusosak a formás, piros vagy zöld árnyalatban kapható műanyagvázas modellek karfa nélkül, sőt a rendhagyó megjelenésű, fehér vagy fekete forgószékek, melyeket külsejük alapján akár egy bárban is el tudnánk képzelni. Hasonlóak a pinkben is kapható, párnázott, karfás székek is…

Kisebbek és kamaszok kedvence is lehet a sokszínű, mintás textilbőr bevonatos, magas támlás forgószék, mely színtől függően számos bútorhoz passzolhat.

Valamennyi forgószék gázliftes megoldással állítható a megfelelő magasságra. Állhat a gyerekszoba mellett a nappali tanulósarkában is, persze ilyen esetben színét, megjelenését nem árt a szobához igazítani! A széles kínálat alapján elmondható, hogy ahány ház, annyi forgószék…Kapcsolódó cikkek

Alvós kanapék

Alvós kanapék

Kettő helyett egyet – de jót!
Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Hogy görnyedni sose kelljen…!
Parketta

Parketta

Meleg- vagy hidegburkolat?
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!