Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - trópusi keményfa

Masszív, de elegáns ágykeretre vágyunk? Nosztalgikus és modern külsővel is rendelkezésünkre állnak a trópusi keményfa ágyak. Nem fogunk csalódni bennük!

A hálószoba már készen áll, de hiányzik az igazi franciaágy? Csakis tömör fa ágykeret jöhetne szóba, ráadásul olyan, ami nemcsak masszív és elegáns, látványra sem utolsó és csodásan kényelmes is? A trópusi keményfa ágykereteket nekünk találták ki.

Ezek a remekbe szabott modellek konzervatívabb és modern stílusú otthonban is megállják a helyüket. Szemrevaló, tágas franciaágyak, mennyei kényelemmel kényeztetik tulajdonosukat.

Szeretjük a klasszikus bútorokat? Ha visszafogottabb megjelenésű franciaágyat szeretnénk, a Bristol trópusi keményfa ágykeret számunkra ideális választás, kerekített élekkel, gyönyörű, cseresznye vagy dió színben.

Ha viszont kifejezetten rajongunk a királyi külsejű ágyakért, a Royal lesz a nekünk való!

Cseresznye színben, tömör gumifából, elegáns lábakkal, díszített fejtámlával lehet a miénk – e 2 személyes franciaágy előkelő megjelenése valósággal lehengerel! Sőt, mivel egy bútorcsalád része, akár éjjeliszekrényt, gardróbot, tükröt és komódot is választhatunk hozzá!

Modernebb vizekre eveznénk? Trópusi fa ágykeretet modern, de elegáns külsővel, rácsos fejvéggel is kaphatunk, s bár ez a csodálatos, cseresznye színre pácolt franciaágy 2 személyes, ugyanezt a modellt egyszemélyesben is beszerezhetjük, sőt vele teljesen megegyező éjjeliszekrényt is találunk az ágykerethez. Ne adjuk alább: igazi luxust keményfából!Kapcsolódó cikkek

Függöny

Függöny

Mire jó a függöny?
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.
Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!