Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

Egy kisgyermek első fekhelye a biztonságos babaágy – de ha kinövi, gondoskodnunk kell egy szép, praktikus gyerekágyról, mely évekkel később is tökéletes lehet.

Csemeténk gyorsan kinő a babakorból. A biztonságot adó, rácsos babaágy általában uniszex színben a legszebb, ilyen például a juhar-fehér párosítás.

Szinte sajnálunk majd megválni tőle, amikor normál méretű gyerekágy kell hogy felváltsa azt. A hosszabb távra vásárolt ifjúsági ágyak azonban már évekre szólnak, nem árt, ha nemcsak szépek, hanem kényelmesek és praktikusak is.

Az ágykeret strapabíróságát és mutatós külsejét kényelmes matraccal kell kiegészítenünk, a többi részletről azonban maga a keret gondoskodik. Olyat válasszunk, ami nemcsak elnyeri a lurkó tetszését, hanem jól kihasználható is, és passzol a gyerekszoba terébe.

Ha sok a játék, sok az apróság, amelyeknek sosincs elég hely, ideális választás egy olyan, bútorlapos ágy, amelynek az aljában nemcsak ágyneműtartós-, de több kisebb fiók is van: értékes tárolóhellyel szolgálnak.

Hasznosak a kihúzható pótággyal készült modellek, vagy a nagyobbítható fenyő ágykeretek, melyeket több módon is összeállíthatunk, ahogy nő a csemete.

Egyes ágykeretek külön báját az adja, hogy a fiókok, pakolós részek vagy a szélek vidám, narancs, zöld vagy kék színűek, egyszerűen feldobják a gyerekbútor hangulatát.

Az ágykeretek külön ágyneműtartós fiókkal is kiegészíthetők, melyek az ágy alá gördíthetők.

Már kifejezetten felnőttesebb, lányoknak-fiúknak egyaránt tetszetős árnyalatokban kapható számos kényelmes, tömörfa ágykeret, gyönyörű színekben, egyszerű, modern és akár klasszikus változatban is.

A kicsiknek pedig, akik imádják az autókat, vagy a hercegnős meséket, óriási örömet szerezhetünk egy versenyautót vagy hercegnői hintót formázó, színes, MDF lapos ágykerettel! Nem nehéz a választás…Kapcsolódó cikkek

Falra rakható lámpák

Falra rakható lámpák

Lámpák, melyek őrzik a kicsik álmát!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Fürdőszoba berendezése könnyedén
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!
Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…