Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

Egy kisgyermek első fekhelye a biztonságos babaágy – de ha kinövi, gondoskodnunk kell egy szép, praktikus gyerekágyról, mely évekkel később is tökéletes lehet.

Csemeténk gyorsan kinő a babakorból. A biztonságot adó, rácsos babaágy általában uniszex színben a legszebb, ilyen például a juhar-fehér párosítás.

Szinte sajnálunk majd megválni tőle, amikor normál méretű gyerekágy kell hogy felváltsa azt. A hosszabb távra vásárolt ifjúsági ágyak azonban már évekre szólnak, nem árt, ha nemcsak szépek, hanem kényelmesek és praktikusak is.

Az ágykeret strapabíróságát és mutatós külsejét kényelmes matraccal kell kiegészítenünk, a többi részletről azonban maga a keret gondoskodik. Olyat válasszunk, ami nemcsak elnyeri a lurkó tetszését, hanem jól kihasználható is, és passzol a gyerekszoba terébe.

Ha sok a játék, sok az apróság, amelyeknek sosincs elég hely, ideális választás egy olyan, bútorlapos ágy, amelynek az aljában nemcsak ágyneműtartós-, de több kisebb fiók is van: értékes tárolóhellyel szolgálnak.

Hasznosak a kihúzható pótággyal készült modellek, vagy a nagyobbítható fenyő ágykeretek, melyeket több módon is összeállíthatunk, ahogy nő a csemete.

Egyes ágykeretek külön báját az adja, hogy a fiókok, pakolós részek vagy a szélek vidám, narancs, zöld vagy kék színűek, egyszerűen feldobják a gyerekbútor hangulatát.

Az ágykeretek külön ágyneműtartós fiókkal is kiegészíthetők, melyek az ágy alá gördíthetők.

Már kifejezetten felnőttesebb, lányoknak-fiúknak egyaránt tetszetős árnyalatokban kapható számos kényelmes, tömörfa ágykeret, gyönyörű színekben, egyszerű, modern és akár klasszikus változatban is.

A kicsiknek pedig, akik imádják az autókat, vagy a hercegnős meséket, óriási örömet szerezhetünk egy versenyautót vagy hercegnői hintót formázó, színes, MDF lapos ágykerettel! Nem nehéz a választás…Kapcsolódó cikkek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Hogy a lurkónak is legyen min „működni”…
Étkezőszékek ebédlőbe

Étkezőszékek ebédlőbe

…és mire fogunk leülni?
Alaprajz

Alaprajz

Nem is olyan egyszerű, mint gondolnád.
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Asztalra tehető lámpák

Asztalra tehető lámpák

Kicsi lámpa, nagy fénnyel!