Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Praktikus konyhabútort!

A konyha alighanem csonka mutatós konyhabútor nélkül – se főzni, se mosogatni nem tudnánk nélküle, ezért nem árt, ha ez az állandó konyhai társ praktikus és tetszik is nekünk…!

Milyen az ideális konyhabútor? Megjelenésében olyan stílusú és színű, amilyen a konyhánkba a leginkább passzol, ám azt sem árt végiggondolni, hogy számunkra elég praktikus-e.

Egy szorgos háziasszony konyhabútora például nyilvánvalóan nagyobb és több pakolóhellyel van ellátva, mint egy agglegényé, aki legfeljebb egy gyors ételt és a kávéját készíti el rajta.

Ennek megfelelően vannak kisebb és nagyobb méretű, több-kevesebb szekrénnyel, valamint kicsi és nagy mosogatóval ellátott modellek.

Nem mindenkinek van szüksége óriási konyhabútorra és természetesen a konyha, vagy a nappali étkező részének mérete is meghatározza, hogy milyet választunk.

Ha a konyhabútor egyetlen falra fér el, egy kisebb és praktikus modell lesz a tökéletes választás, ha azonban L-alakban is kényelmesen elhelyezhető a konyhában, szavazhatunk számos alsó és felső szekrényes, akár több ember ténykedésének is elegendő helyt adó modellre.

Stílusban és színben milyenre gondoltunk? Egyszerű megjelenésű bútorlapos modellt szeretnénk, valamilyen mutatós, természetes árnyalatban?

Éger, juhar, calvados vagy fehér színben is a miénk lehetnek a tökéletesen kézre álló, alacsony belmagasságú helyiségbe is kiváló elemes konyhabútorok.

A klasszikus formák kedvelőinek tetszeni fognak az elegáns lábakon álló, díszítőmarással készült vagy a 19. századi hangulatot idéző, antik megjelenésű konyhabútorok.

A többféle, szépséges klasszikus modell mellett ugyanakkor változatos külsejű modern elemes és blokk konyhabútorokkal is találkozunk. Utóbbiaknál a munkalap nem kérhető méretre.

A szögletes vonalvezetésű konyhaszekrények akár két összeillő színpárosítással is a miénk lehetnek, sőt fiatalos konyhák ideális bútora lehet a matricás modell, melynek felső szekrényeit középen hangulatos matrica díszíti!

A hagyományosan nyíló szekrényajtókat egyes modern darabokon alulról nyithatóak váltják fel, sőt a téglalap formájú, tejüveges vitrin is alulról nyílik. Megtaláljuk azonban a különféle variációkat is – változatosan elhelyezett polcokkal és üdítő színű frontrészekkel, melyekkel aztán cseppet sem lesz egyhangú a konyha…Válasszunk ízlésünk szerint!Kapcsolódó cikkek

Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Pihe-puha borítást a kanapéra!
Ülőgarnitúra - bőrből

Ülőgarnitúra - bőrből

Látványra is verhetetlen!
Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe
Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

Falatozzunk, beszélgessünk odakint!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!