Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Képet a falra!

A bútoraink önmagukban is teremthetnek valódi harmóniát, egységben a falak színével és a textíliákkal – olykor azonban hiányzik valami kis plusz. Például egy szép fali kép…

Vannak otthonok, ahol azon túl, hogy a bútorok megjelenését kiválóan illesztették össze a lakás színeivel, mégis szükség van egy kis pluszra, valamire, ami megteremti a helyiség jellegét, hozzáad a hangulatához.

Ha a szoba történetesen egy téma köré csoportosul, akkor pedig főleg!

Egy indiai stílusban készült hálóhoz például Buddhás fali kép dukál, ahogyan nem hiányozhatnak a retró autós fali képek egy autómániás szobájából sem.

A mutatós reprók egyszerű és nagyszerű megoldást adnak arra, hogy az a kis plusz bekerüljön a helyiségbe!

Többféle méretben, vízszintes vagy függőleges változatban és persze a lehető legkülönbözőbb témában szerezhetjük be ezeket a lakberendezési kiegészítőket.

Kedvenc autók, színészek, tárgyak, italok, állatok, vagy különleges hangulatok? Valamennyit megtaláljuk a kínálatban.

Színesben vagy fekete-fehérben is tökéletesen kiegészítik vagy éppenséggel megteremtik a helyiség hangulatát, egyediségét, de a hálószoba, a nappali vagy a vendégszoba mellett a gyerekszoba falára is találunk képeket szép számmal.

Hello Kitty vagy a Hupikék Törpikék a lurkó kedvencei? Szereti a hercegnős meséket, Micimackót, netán Batman vagy a Pókember nagy rajongója? Bármelyikkel megörvendeztetheti apa és anya.

A dísztárgynak is beillő repro-kat önmagukban vagy kerettel is kérhetjük, különféle színekben, hogy a szobához minél jobban passzoljanak.

Akár teljesen meg is változtathatják a helyiség hangulatát, különösen, ha több van belőlük – és jól mutatnak egymás mellett!Kapcsolódó cikkek

Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”
Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
Hab matrac választék

Hab matrac választék

Habozni lehet, de ne ezzel a matraccal!
Rugós matrac választék

Rugós matrac választék

Hogy jó legyen a rugózás…
Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!