Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Képet a falra!

A bútoraink önmagukban is teremthetnek valódi harmóniát, egységben a falak színével és a textíliákkal – olykor azonban hiányzik valami kis plusz. Például egy szép fali kép…

Vannak otthonok, ahol azon túl, hogy a bútorok megjelenését kiválóan illesztették össze a lakás színeivel, mégis szükség van egy kis pluszra, valamire, ami megteremti a helyiség jellegét, hozzáad a hangulatához.

Ha a szoba történetesen egy téma köré csoportosul, akkor pedig főleg!

Egy indiai stílusban készült hálóhoz például Buddhás fali kép dukál, ahogyan nem hiányozhatnak a retró autós fali képek egy autómániás szobájából sem.

A mutatós reprók egyszerű és nagyszerű megoldást adnak arra, hogy az a kis plusz bekerüljön a helyiségbe!

Többféle méretben, vízszintes vagy függőleges változatban és persze a lehető legkülönbözőbb témában szerezhetjük be ezeket a lakberendezési kiegészítőket.

Kedvenc autók, színészek, tárgyak, italok, állatok, vagy különleges hangulatok? Valamennyit megtaláljuk a kínálatban.

Színesben vagy fekete-fehérben is tökéletesen kiegészítik vagy éppenséggel megteremtik a helyiség hangulatát, egyediségét, de a hálószoba, a nappali vagy a vendégszoba mellett a gyerekszoba falára is találunk képeket szép számmal.

Hello Kitty vagy a Hupikék Törpikék a lurkó kedvencei? Szereti a hercegnős meséket, Micimackót, netán Batman vagy a Pókember nagy rajongója? Bármelyikkel megörvendeztetheti apa és anya.

A dísztárgynak is beillő repro-kat önmagukban vagy kerettel is kérhetjük, különféle színekben, hogy a szobához minél jobban passzoljanak.

Akár teljesen meg is változtathatják a helyiség hangulatát, különösen, ha több van belőlük – és jól mutatnak egymás mellett!Kapcsolódó cikkek

Nappali

Nappali

Itt az ideje, hogy többet tudj meg a nappaliról.
Tapéta

Tapéta

Tapétázási útmutató
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...
Franciaágy - kárpittal

Franciaágy - kárpittal

Nemcsak a legyezős lehet a nyerő, sőt…