Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Rugós matrac választék

Tökéletesen pihentető ágyat szeretnénk? Amennyiben ágykeretünkhöz nem járt matrac, olyan ágybetétet válasszunk, amely megbízhatóan gondoskodik pihenésünkről…

Rögtön kész az új hálószoba? Vagy csak kicserélnénk az ágyat? Megláttuk, megszerettük a kiszemelt ágykeretet, de mielőtt ráhuppanhatnánk álmaink bútorára, nem ártana szerezni bele egy jó matracot? Itt a lehetőség. Bizony, minőségi ágybetét nélkül hiába van csodás ágyunk, aligha lesz kellemes az alvásunk. Ha csupán új matracra vágyunk, szintén jó helyen keresgélünk.

Rugós matrac vételével mindenképp jól járunk – felhőtlen kényelemmel és egészséges alátámasztással szolgálnak mindennapos alvásra, hogy álmunk ne csak zavartalan legyen, hanem egészségünket is őrizze az ágy.

De hogyan válasszuk ki rugós matracunkat? Hogy pontosan milyen legyen, azt sokban befolyásolja az is, hogyan szoktunk feküdni. Ha oldalt alszunk legtöbbször, félkemény vagy lágy matrac lesz a nekünk való, ám akik mindenhogyan alszanak, inkább a kemény vagy félkemény ágybetétre szavazzanak.

A félhason alvók szintén a lágy matracot fogják szeretni!

Ezeken belül is bőven vannak variációs lehetőségek: memóriaréteggel, habbal kiegészülve lehetnek a miénk a bonellrugós vagy táskarugós matracok, a fokozott kényelemért. A habréteg követi a test vonalát, csökkenti a hátízületekre, gerincre nehezedő nyomást és a véráramlást is segíti! A memóriás réteg vastagsága modellenként változó lehet.

A bonellrugós ágybetétekben levő, jó minőségű acélrugók feledhetetlenül kellemes közérzetben részesítenek. Garantált az ortopédiailag megfelelő alátámasztás - ugyanez elmondható azonban a táskarugós matracokról is, melyeket egyes modelleknél memória habos felső réteg egészít ki.

Az önmagukban is mutatós matracok higiénikus, antibakteriális, stressz-csökkentő, puha, könnyen száradó huzattal készülnek, maga az egész ágybetét könnyen és jól szellőzik, kizárva az átizzadást! Ha egyik átlagos méret sem jó nekünk, akár egyedi méretben is kérhetjük matracunkat! A hálószoba mellett a vendégszoba is legyen velük felszerelve: hogy ne csak mi érezzük tökéletesen jól magunkat az ágyban!Kapcsolódó cikkek

Hab matrac választék

Hab matrac választék

Habozni lehet, de ne ezzel a matraccal!
Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?
Gyerek- és dekorlámpa választék

Gyerek- és dekorlámpa választék

Mit néznénk szívesen a falon?
Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!