Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Bárszék, ülőke, kisszék - otthonra, üzletbe

A bárszékeknek mindig van egy jellemző hangulata – félhomályos bárok jutnak eszünkbe róla, de ne feledjük, hogy ezeket a praktikus és különleges székeket otthonunkban is jól kihasználhatjuk!

Egy bútor, mely már ránézésre kipróbálásra késztet…Üzletünket szeretnénk stílusosan berendezni, vagy otthonunkba tervezünk mutatós bárrészt, bárpultot? A bárszékek és ülőkék nélkülözhetetlenek lesznek számunkra.

A kávézón túl a konyha, a nappali, az étkező is egyedi lehet velük. Kissé ugyan tanácstalanok lehetünk a bőség zavara miatt, hiszen ma már nemcsak néhány bárszék stílus áll rendelkezésünkre, hanem rengeteg féle változat, de annál nagyobb az esélye, hogy gyorsan rálelünk az igazira!

Ha modern bárszékre voksolunk, a már-már szokványosnak tekinthető, egyszerű, formaöntött, sokféle színben kapható bárszékeken túl számos krómozott acél vázas, gázliftes, lábtartós változat jöhet szóba: maradunk az üde, színeseknél?

Választhatjuk puha, textilbőr ülőpárnával változatos formában, vékony műbőr ülőfelülettel, vagy akár minimalista stílusban, lakkozott műanyag ülőfelülettel, két harmonikus színkombinációban.

Ha a természetesebb megjelenést ötvöznénk a modernnel, akkor a rétegelt lemezből készült, érdekes kialakítású bárszékek a nekünk valók, de a rétegelt lemezes modellek is lehetnek tökéletesen kényelmes, párnázott ülőfelületűek!

A modern bárszékek a legkülönfélébb kialakításban kaphatók: karfával és különlegesen formált háttámlával, a legegyszerűbbtől a legrafináltabbig, ezért aki valami egyedit szeretne, is „megkapja a magáét”!

Váltsunk azonban komolyabb külsőre: az elegáns, klasszikus székek kedvelői maradhatnak a hagyományos megjelenésű székeknél, amelyek azonban magas kivitelben készülnek.

Otthoni bárpult mellé és kávézóba is kiválóak, igényesek és szépek masszív tömör fa vázukkal és visszafogott, kellemes árnyalatú textilbőr vagy kárpitozott ülőfelületükkel…

Kisszéket ugyancsak választhatunk egyszerű kivitelben, acél csővázzal, műbőrrel bevonva, de akár természetközelibb színben is.

No és itt vannak a változatos megjelenésű, mutatós bárasztalok és bárfotelek is, krómozott acél lábakkal, de alacsonyabb méretben - egy különleges hangulatú otthoni kávézáshoz, de akár teljes üzletünk hangulatos berendezéséhez is tökéletesek! Főként a kifejezetten tejeskávé árnyalatú modellekben ragad magával az a tipikus, kávézós hangulat…Tegyünk egy próbát!Kapcsolódó cikkek

Modern kanapék

Modern kanapék

Minimal design. De mi is az?
Vendégágyas kanapé

Vendégágyas kanapé

Nekünk kanapé, nekik ágy…
Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédőtől az ovális díszpárnáig
Kanapé a gyerekszobába

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába? Micsoda flancolás!
A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A kanapé színének kiválasztása