Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Tükör, fogas és szobainas változatok

Minden helyiségben akad valami, ami még komfortosabbá teheti mindennapjainkat. Egy tükör mindenképp, de a fogasnak, a szobainasnak és az újságtartónak is hasznát vesszük!

Nehezen tudnánk megállapítani, hogy nézünk ki, ha nem segítene ebben a falon egy tükör. Nem mindenkinek van ínyére napi több alkalommal is összehajtogatni a ruháit, ezért egy szobainas nagy segítségére lehet – akárcsak a ruhafogas, amelyre elég csak felakasztani a leggyakrabban használt kabátokat és holmikat, nem fognak gyűrődni és kéznél lesznek.

Nem szeretjük, hogy sosem találjuk az aktuális hírlapot vagy tévéújságot, mert szanaszét hevernek az asztal aljában, vagy bárhol a szobában? Rendezzük őket szép újságtartóba! Modernet rétegelt lemezből, elegánsat krómozott acélból választhatunk.

A tükörnek a helyiség stílusához kell illeszkednie – ennek megfelelően lehet klasszikus megjelenésű, koronás, méretes, sötét alma vagy patinázott dió színű, vagy ovális gumifa tükör cseresznyeszínre pácolva.

Bátran válogathatunk a modern tükör-választékban is, számos mutatós színben lehetnek a miénk a szép, széles vagy függőleges, különleges keretű modellek. A ruhafogast vagy az akasztót ugyancsak igazíthatjuk bútoraink stílusához, helyiségeink hangulatához.

A hagyományos külsejű fogasokat nemcsak különböző színű, lakkozott tömör fából rendelhetjük – melyek klasszikus otthonokba ideálisak -, hanem tömör fa és krómozott acél, valamint márvány talpú kombinációkban is.

Ennek megfelelően találunk a megszokottól eltérő, különleges megoldásokat is, melyek üdítően feldobják a fogas külsejét és modernné is teszik megjelenését. Vannak üde színűek, sőt, olyat is választhatunk, amely tökéletesen mellőzi a szokványos fogas külsőt: minimál stílusú lakásokba is kiváló kiegészítők…

Igaz ez a szobainasokra is. Mindenki tudja, hogy néz ki egy szobainas – a hagyományos, bükk és acél párosítással készült változatok mellett azonban meglepő külsejűeket is találunk, amelyekre azonban ugyanolyan jól felférnek a ruhák.

A tömör fa borítású, krómozott acél vázas modellek kitűnőek modern szobákba, ahol a merészebb, szögletes vonalvezetés az uralkodó.

Ha ruhaállványra nagyobb szükségünk van, szintén válogathatunk az egyszerűbb és a modern vonalvezetésűek közül, akár fiókos változatban is a miénk lehetnek. Ezekkel a kisbútorokkal jól jár a hálószoba, a nappali és az iroda, de a vendégszoba lakója is örülni fog neki.Kapcsolódó cikkek

Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Egészséges alvás minden nap!
Gardróbszekrény választék

Gardróbszekrény választék

Ebbe aztán lehet pakolni!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Tartós, széles színskálájú szövet
Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...