Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Tükör, fogas és szobainas változatok

Minden helyiségben akad valami, ami még komfortosabbá teheti mindennapjainkat. Egy tükör mindenképp, de a fogasnak, a szobainasnak és az újságtartónak is hasznát vesszük!

Nehezen tudnánk megállapítani, hogy nézünk ki, ha nem segítene ebben a falon egy tükör. Nem mindenkinek van ínyére napi több alkalommal is összehajtogatni a ruháit, ezért egy szobainas nagy segítségére lehet – akárcsak a ruhafogas, amelyre elég csak felakasztani a leggyakrabban használt kabátokat és holmikat, nem fognak gyűrődni és kéznél lesznek.

Nem szeretjük, hogy sosem találjuk az aktuális hírlapot vagy tévéújságot, mert szanaszét hevernek az asztal aljában, vagy bárhol a szobában? Rendezzük őket szép újságtartóba! Modernet rétegelt lemezből, elegánsat krómozott acélból választhatunk.

A tükörnek a helyiség stílusához kell illeszkednie – ennek megfelelően lehet klasszikus megjelenésű, koronás, méretes, sötét alma vagy patinázott dió színű, vagy ovális gumifa tükör cseresznyeszínre pácolva.

Bátran válogathatunk a modern tükör-választékban is, számos mutatós színben lehetnek a miénk a szép, széles vagy függőleges, különleges keretű modellek. A ruhafogast vagy az akasztót ugyancsak igazíthatjuk bútoraink stílusához, helyiségeink hangulatához.

A hagyományos külsejű fogasokat nemcsak különböző színű, lakkozott tömör fából rendelhetjük – melyek klasszikus otthonokba ideálisak -, hanem tömör fa és krómozott acél, valamint márvány talpú kombinációkban is.

Ennek megfelelően találunk a megszokottól eltérő, különleges megoldásokat is, melyek üdítően feldobják a fogas külsejét és modernné is teszik megjelenését. Vannak üde színűek, sőt, olyat is választhatunk, amely tökéletesen mellőzi a szokványos fogas külsőt: minimál stílusú lakásokba is kiváló kiegészítők…

Igaz ez a szobainasokra is. Mindenki tudja, hogy néz ki egy szobainas – a hagyományos, bükk és acél párosítással készült változatok mellett azonban meglepő külsejűeket is találunk, amelyekre azonban ugyanolyan jól felférnek a ruhák.

A tömör fa borítású, krómozott acél vázas modellek kitűnőek modern szobákba, ahol a merészebb, szögletes vonalvezetés az uralkodó.

Ha ruhaállványra nagyobb szükségünk van, szintén válogathatunk az egyszerűbb és a modern vonalvezetésűek közül, akár fiókos változatban is a miénk lehetnek. Ezekkel a kisbútorokkal jól jár a hálószoba, a nappali és az iroda, de a vendégszoba lakója is örülni fog neki.Kapcsolódó cikkek

Alvós kanapék

Alvós kanapék

Kettő helyett egyet – de jót!
Kókusz-latex matrac választék

Kókusz-latex matrac választék

Bele vele az ágykeretbe!
Még egy hely: puff és ülőke

Még egy hely: puff és ülőke

Vessük be a puffot!
Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe
Ágykeret - trópusi keményfa

Ágykeret - trópusi keményfa

Masszív külső, királyi elegancia!