Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Étkezőszékek ebédlőbe

Bizony, egy szép étkezőasztal mellé székek is kellenek. Ha megtaláljuk a hozzájuk valót, igen harmonikus összképet kapunk. Válogassunk hát!

Ha teljesen új a konyha, vagy a nappali, ahol étkezni is fogunk, sok esetben az étkezőgarnitúra is az lesz, vagyis étkezőasztal mellé járnak az étkezőszékek. Nem kell azon gondolkodni, hogy illenek-e egymáshoz.

Ellenben ha már megvan az asztal, és a világért sem cserélnénk le másikra, akkor ideális székeket kell párosítanunk hozzá. A kérdés csak az: milyet? Kezdhetjük a színnel – ebben a tekintetben nehezen foghatunk mellé, de a stílus is sokban meghatározza, mennyire passzolnak majd az étkezőszékek az asztalunkhoz.

Vegyük számításba a választáskor azt is, mennyi időt töltünk majd rajtuk, mert ha éppen csak bekapjuk az ebédet 5 perc alatt, akkor akár egy összecsukható, acélvázas, műbőrrel bevont szék is elég…

Ha viszont sokat üldögélünk az étkezőszéken, még az evés után is – mert például társasági összejövetelekkor is ezeket használjuk – érdemes hosszútávon is kényelmes modelleket választani!

Egyszerű megjelenésű összeállítást szeretnénk? A szép fa árnyalatokban kapható, pofás tömör fa székek kellemes kárpittal mindig jó megoldásnak bizonyulnak és nem foglalnak sok helyet.

Sokan szeretik az elegáns megjelenésű, kárpitozott, magas támlás modelleket, melyek a legkülönbözőbb dekorációval készült támlákkal állnak rendelkezésre és mindig gondoskodnak a megfelelő kényelemről, ráadásul a legtöbb fa asztaltípushoz jól illenek!

Modern, mégis elegáns étkezőszékre gondoltunk?

Válasszunk a pácolt, tömörfa lábakkal készült, divatos textilbőrrel kárpitozott modellekből, vagy akár a különleges, lyukacsos, ívelt támlás fa étkezőszékekből!

Kifejezetten modern vagy minimalista étkezőszéket is találunk, különösen a textilbőr ülőfelületű, egyedi megjelenésű, krómozott acél vázas modellek népszerűek, persze tudni kell ízlésesen kombinálni őket az étkezőasztallal – az üvegasztal többnyire jó döntés melléjük.

Fiatalos, lendületes otthonokban különösen jól mutatnak, de mivel a fiatalok szeretnek kísérletezni az újszerű bútorokkal, figyelmükbe ajánljuk a rendhagyó külsejű, műanyag ülőkés vagy az üde, friss színekben kapható krómozott acél vázas étkezőszékeket, sőt élvezni fogják az ücsörgést a számos hajlított lábú változaton, melyek egyediségükkel inkább hasonlítanak bárokban látható ülőhelyekre, mint étkezőszékre.

Meglepő választás lehet az átlátszó polikarbonát étkezőszék is – ezeket biztos más is örömmel kipróbálná, mi pedig büszkén üldögélünk majd rajtuk minden nap!Kapcsolódó cikkek

Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!
Fenyő komód kínálat

Fenyő komód kínálat

Tömör fenyőben sok minden elfér!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Ha igazán kényelmesen szeretnél aludni, akkor rugós kanapét válassz!
Asztalra tehető lámpák

Asztalra tehető lámpák

Kicsi lámpa, nagy fénnyel!