Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Étkezőszékek ebédlőbe

Bizony, egy szép étkezőasztal mellé székek is kellenek. Ha megtaláljuk a hozzájuk valót, igen harmonikus összképet kapunk. Válogassunk hát!

Ha teljesen új a konyha, vagy a nappali, ahol étkezni is fogunk, sok esetben az étkezőgarnitúra is az lesz, vagyis étkezőasztal mellé járnak az étkezőszékek. Nem kell azon gondolkodni, hogy illenek-e egymáshoz.

Ellenben ha már megvan az asztal, és a világért sem cserélnénk le másikra, akkor ideális székeket kell párosítanunk hozzá. A kérdés csak az: milyet? Kezdhetjük a színnel – ebben a tekintetben nehezen foghatunk mellé, de a stílus is sokban meghatározza, mennyire passzolnak majd az étkezőszékek az asztalunkhoz.

Vegyük számításba a választáskor azt is, mennyi időt töltünk majd rajtuk, mert ha éppen csak bekapjuk az ebédet 5 perc alatt, akkor akár egy összecsukható, acélvázas, műbőrrel bevont szék is elég…

Ha viszont sokat üldögélünk az étkezőszéken, még az evés után is – mert például társasági összejövetelekkor is ezeket használjuk – érdemes hosszútávon is kényelmes modelleket választani!

Egyszerű megjelenésű összeállítást szeretnénk? A szép fa árnyalatokban kapható, pofás tömör fa székek kellemes kárpittal mindig jó megoldásnak bizonyulnak és nem foglalnak sok helyet.

Sokan szeretik az elegáns megjelenésű, kárpitozott, magas támlás modelleket, melyek a legkülönbözőbb dekorációval készült támlákkal állnak rendelkezésre és mindig gondoskodnak a megfelelő kényelemről, ráadásul a legtöbb fa asztaltípushoz jól illenek!

Modern, mégis elegáns étkezőszékre gondoltunk?

Válasszunk a pácolt, tömörfa lábakkal készült, divatos textilbőrrel kárpitozott modellekből, vagy akár a különleges, lyukacsos, ívelt támlás fa étkezőszékekből!

Kifejezetten modern vagy minimalista étkezőszéket is találunk, különösen a textilbőr ülőfelületű, egyedi megjelenésű, krómozott acél vázas modellek népszerűek, persze tudni kell ízlésesen kombinálni őket az étkezőasztallal – az üvegasztal többnyire jó döntés melléjük.

Fiatalos, lendületes otthonokban különösen jól mutatnak, de mivel a fiatalok szeretnek kísérletezni az újszerű bútorokkal, figyelmükbe ajánljuk a rendhagyó külsejű, műanyag ülőkés vagy az üde, friss színekben kapható krómozott acél vázas étkezőszékeket, sőt élvezni fogják az ücsörgést a számos hajlított lábú változaton, melyek egyediségükkel inkább hasonlítanak bárokban látható ülőhelyekre, mint étkezőszékre.

Meglepő választás lehet az átlátszó polikarbonát étkezőszék is – ezeket biztos más is örömmel kipróbálná, mi pedig büszkén üldögélünk majd rajtuk minden nap!Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúra - elemes

Ülőgarnitúra - elemes

Ideális otthoni kényelem!
Franciaágy - kárpittal

Franciaágy - kárpittal

Nemcsak a legyezős lehet a nyerő, sőt…
Gyerekmatracból a legjobbat!

Gyerekmatracból a legjobbat!

A gyermeké is legyen kényelmes!
A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A kanapé színének kiválasztása
Falra rakható lámpák

Falra rakható lámpák

Lámpák, melyek őrzik a kicsik álmát!