Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Kanapé vendégágynak

Ha nincs saját vendégszobád, amibe a vendégeknek kényelmes fekhelyet tartasz, akkor valószínűleg a nappaliba fog kerülni ez a funkció. Ez nem probléma a mai világban, hisz ritka manapság az olyan kanapé, amit nem lehet kinyitni.

Vannak olyan kanapék, amik jók mindennapos alvásra, ezt te is használhatod minden nap, és vannak olyan kanapék is, amik 1-2 éjszakára kényelmesek, de vendég tovább nem is szokott maradni. :-)

Többféle nyitási mód áll rendelkezésedre:

Kihúzható ágyneműtartó, amire csak rá kell hajtani az ülőfelületen dupla szivacsrétegből a felsőt. Előre húzható ülőfelület, és ahol megbújik az ágyneműtartó, oda le kell hajtani az ágytámlát. Vagy az ülőfelületbe elrejtett ágypótlást kell kihúzni, ami a saját lábain megáll.

Leggyakrabban a kanapékkal nyert ágy fekvőfelülete 130/140 cm széles és 190cm hosszú. De lehet kapni 140/160cm szélest is, csak körül kell nézni.

Nyugodtan választhattok szivacsos változatot is, csak arra kell ügyelni, hogy megfelelő vastagságú, de minimum 4 cm legyen. Ez még nem túl kényelmes, de néhány éjszakára alkalmas lesz.Kapcsolódó cikkek

Nappali

Nappali

Itt az ideje, hogy többet tudj meg a nappaliról.
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.
Franciaágy - modern ágykeretek

Franciaágy - modern ágykeretek

Izgalmas ágyat modern otthonba!
Franciaágy - ágytakarós

Franciaágy - ágytakarós

Az ágy, ami rendet teremt!
Parketta

Parketta

Meleg- vagy hidegburkolat?