Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Memóriás matrac választék

Ha imádunk hosszú órákat tölteni ágyunkban, és elvárjuk, hogy a kényelmünk kifogástalan legyen, a magas komfortérzet érdekében szavazzunk a memóriás matracra!

Ahogyan nem mindegy, milyen az ágyunk, úgy az sem mellékes, milyen az álmunk! Kényelmetlen matracon lehetetlen jót aludni, és másnap számolnunk kell a kialvatlanság következményeivel.

Nos, egy jó matrac esetében ez nem fordulhat elő. Akár hálószoba, akár vendégszoba ágykeretébe szánjuk az ágybetétet, a kényelme nem mindegy!

Ha kényesek vagyunk a kifogástalan pihenésre, íme egy ágybetét, ami biztosan levesz a lábunkról!

Kivételesen magas komfortérzettel lát el bennünket a memóriás matrac, mely – modelltől függően - hideghabbal, kókusz merevítéssel és memóriás réteggel készül, különböző rétegezésben. A memória réteg szintén különféle vastagságú lehet.

De mit is tud a memory réteg? Amikor a matracon fekszünk, reagál a test hőjére, alakját körbeöleli. Ha pedig felkelünk róla, tökéletesen visszanyeri eredeti formáját rugalmasságának köszönhetően!

Kényeztető puhasággal és remek átszellőzéssel szolgálnak ezek az ágybetétek, melyek közül a lágy és félkemény matrac elsősorban a mindenhogyan alvóknak nyújt tökéletes alátámasztást. Modelltől függően a memóriás matracok huzata levehető és mosható, bevonatuk alap matracszövet vagy különleges, hideg- és melegtartó huzat.
Egyedi méretben is kérhetjük őket, ha egyik memóriamatrac sem felel meg teljesen az elképzeléseinknek! Bízzuk magunkat a matrac emlékezetére…!Kapcsolódó cikkek

Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről
Gyerek- és dekorlámpa választék

Gyerek- és dekorlámpa választék

Mit néznénk szívesen a falon?
Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!
Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.