Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Memóriás matrac választék

Ha imádunk hosszú órákat tölteni ágyunkban, és elvárjuk, hogy a kényelmünk kifogástalan legyen, a magas komfortérzet érdekében szavazzunk a memóriás matracra!

Ahogyan nem mindegy, milyen az ágyunk, úgy az sem mellékes, milyen az álmunk! Kényelmetlen matracon lehetetlen jót aludni, és másnap számolnunk kell a kialvatlanság következményeivel.

Nos, egy jó matrac esetében ez nem fordulhat elő. Akár hálószoba, akár vendégszoba ágykeretébe szánjuk az ágybetétet, a kényelme nem mindegy!

Ha kényesek vagyunk a kifogástalan pihenésre, íme egy ágybetét, ami biztosan levesz a lábunkról!

Kivételesen magas komfortérzettel lát el bennünket a memóriás matrac, mely – modelltől függően - hideghabbal, kókusz merevítéssel és memóriás réteggel készül, különböző rétegezésben. A memória réteg szintén különféle vastagságú lehet.

De mit is tud a memory réteg? Amikor a matracon fekszünk, reagál a test hőjére, alakját körbeöleli. Ha pedig felkelünk róla, tökéletesen visszanyeri eredeti formáját rugalmasságának köszönhetően!

Kényeztető puhasággal és remek átszellőzéssel szolgálnak ezek az ágybetétek, melyek közül a lágy és félkemény matrac elsősorban a mindenhogyan alvóknak nyújt tökéletes alátámasztást. Modelltől függően a memóriás matracok huzata levehető és mosható, bevonatuk alap matracszövet vagy különleges, hideg- és melegtartó huzat.
Egyedi méretben is kérhetjük őket, ha egyik memóriamatrac sem felel meg teljesen az elképzeléseinknek! Bízzuk magunkat a matrac emlékezetére…!Kapcsolódó cikkek

Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Egészséges alvás minden nap!
Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Ha igazán kényelmesen szeretnél aludni, akkor rugós kanapét válassz!
Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Tartós, széles színskálájú szövet
Szépség

Szépség

Ízlések és pofonok, avagy mitől lesz szép egy kanapé?