Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Memóriás matrac választék

Ha imádunk hosszú órákat tölteni ágyunkban, és elvárjuk, hogy a kényelmünk kifogástalan legyen, a magas komfortérzet érdekében szavazzunk a memóriás matracra!

Ahogyan nem mindegy, milyen az ágyunk, úgy az sem mellékes, milyen az álmunk! Kényelmetlen matracon lehetetlen jót aludni, és másnap számolnunk kell a kialvatlanság következményeivel.

Nos, egy jó matrac esetében ez nem fordulhat elő. Akár hálószoba, akár vendégszoba ágykeretébe szánjuk az ágybetétet, a kényelme nem mindegy!

Ha kényesek vagyunk a kifogástalan pihenésre, íme egy ágybetét, ami biztosan levesz a lábunkról!

Kivételesen magas komfortérzettel lát el bennünket a memóriás matrac, mely – modelltől függően - hideghabbal, kókusz merevítéssel és memóriás réteggel készül, különböző rétegezésben. A memória réteg szintén különféle vastagságú lehet.

De mit is tud a memory réteg? Amikor a matracon fekszünk, reagál a test hőjére, alakját körbeöleli. Ha pedig felkelünk róla, tökéletesen visszanyeri eredeti formáját rugalmasságának köszönhetően!

Kényeztető puhasággal és remek átszellőzéssel szolgálnak ezek az ágybetétek, melyek közül a lágy és félkemény matrac elsősorban a mindenhogyan alvóknak nyújt tökéletes alátámasztást. Modelltől függően a memóriás matracok huzata levehető és mosható, bevonatuk alap matracszövet vagy különleges, hideg- és melegtartó huzat.
Egyedi méretben is kérhetjük őket, ha egyik memóriamatrac sem felel meg teljesen az elképzeléseinknek! Bízzuk magunkat a matrac emlékezetére…!Kapcsolódó cikkek

Ágykeret - trópusi keményfa

Ágykeret - trópusi keményfa

Masszív külső, királyi elegancia!
Ülőgarnitúra - bőrből

Ülőgarnitúra - bőrből

Látványra is verhetetlen!
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Nappaliba szekrénysort!

Nappaliba szekrénysort!

Kellemes hangulatban a nappaliban!
Fenyőből gardróbot!

Fenyőből gardróbot!

Barátságos szekrényt szeretnénk?