Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Asztal kell a rajzoláshoz, festéshez, tanuláshoz, gépezéshez? Gyermekünk szobájába számos aranyos, mutatós és praktikus íróasztalt kaphatunk. Lássuk, milyet!

Míg egy gyermek kicsi, nincs szüksége íróasztalra vagy számítógépasztalra, ám hamar kinő a kisgyerekkorból, és már ovisként szívesen rajzolgat, festeget az asztal mellett. Ha pedig már iskolába megy, mindenképp kelleni fog neki egy strapabíró, kényelmes tanulóasztal, méretesebb asztallappal és pakolófelületekkel.

Természetesen választhatunk olyat, amit használhat kisgyermekként, de kamaszként is hasznát veszi, plusz tökéletesen illik a szobájába.

A kisiskolások kedvence lehet a változatos színekben pompázó, felnyitható, dönthető asztallapos bútorlap íróasztal, melybe könnyen elrejthető a ceruzák, festékek, papírok alkotta rendetlenség is – hozzáillő konténerében pedig számos fiók áll a lurkó rendelkezésére.

Ha uniszex kisbútort szeretnénk, nyerő lehet a mutatós, egyszerű bútorlapos író- és számítógépasztal, juhar-fehér vagy világos alma-tengerkék párosításban, de számos színkombinációban választhatók.

Különösen vidámak a juhar alapszínű, narancs-, kék vagy zöld frontrészekkel készült asztalok, de ha egy kissé felnőttesebb modellt szeretnénk, válasszuk a modern vonalvezetésű, fémesen csillogó fogantyús, sonoma tölgy és antracit szürke kombinációjú íróasztalt vagy azt a tanulóasztalt, melynek kellemes vad juhar alapárnyalata lime sárga és fehér frontrészekkel keveredik!

Ha kifejezetten sarokba illeszthető modellt keresünk, rátalálunk, méghozzá igen mutatós változatban…
Kiváló gyerekasztal lehet a laminált MDF lapos, porfestett acél lábakkal készült darab is, könnyen összecsukható, ugyanakkor külön kiegészítő, konténer kell majd hozzá a tároláshoz.

Ha megvan, hogy nagyjából milyen stílus és színvilág tetszik, már csak azt kell eldöntenünk, milyen legyen az íróasztal, számítógépasztal kialakítása, hogy gyermekünknek minden a keze ügyében lehessen! Egyes modellek egyébként akár irodai asztalként is jól beválhatnak.Kapcsolódó cikkek

Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Fürdőszoba berendezése könnyedén
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Pihe-puha borítást a kanapéra!
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!