Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Fenyő kiegészítő kínálat

Mindennapjainkat nagymértékben leegyszerűsíthetik az olyan kiegészítők a lakásban, melyek nem foglalnak sok helyet, mégis sokat segítenek! Fenyőből praktikusak és szépek is!

Teljesen be van már rendezve az otthonunk? Biztosan van azért néhány dolog, amivel nem vagyunk elégedettek. Nincs például elég polc, amire pakolhatunk. Hiányzik egy kényelmes eszköz, amelyben elférnek az újságok, vagy nagyon jó lenne, ha aprócska konyhánkban is el tudnánk helyezni egy megfelelő méretű asztalt?

Legyen a helyiség nappali, gyerekszoba, előszoba vagy hálószoba, sőt vendégszoba, dolgozószoba vagy iroda – problémánkat az egyszerű és szép fenyő kiegészítő megoldja.

Válasszunk közülük, megkönnyítik a dolgunkat! A fali polcokra több apróság is elfér, melyeknek másutt nem jutott hely – sima, kétrészes vagy akár fiókos polcot is felszerelhetünk: a falra még mindig terjeszkedhetünk…

Vagy olyan polcos szekrényt szeretnénk, amely térelválasztásra is tökéletes? A fenyő térelválasztóra nemcsak könyvek, tárgyak férnek el, az alsó felén található fiókokba bármit berakhatunk.

Görgős tévéállványt szeretnénk? Mi sem egyszerűbb a gurítható, könnyen mozgatható fenyő tv-állványnál, mely azonban két tágas polccal és nagyméretű fiókkal is ellát bennünket. Hordozható, de önmagában a padlón is mutatós látvány egy tömör fenyő újságtartó – hogy többet ne kelljen folyton keresgélnünk a magazinokat!

Unjuk, hogy a konyhánkban nem férünk el rendesen, és csak a főzésre van elegendő hely, enni már kevésbé? A konyha tökéletes kiegészítője étkezéshez a lehajtható fenyő asztal: ha nem kell, lehajtjuk és máris visszakaptuk a teret a helyiségben, mégis kényelmesen falatozhatunk rajta. A praktikus fenyőbútort szögletes és íves változatban is megrendelhetjük – igazítsuk a konyha stílusához! A hangulat mindjárt egészen más lesz…Kapcsolódó cikkek

Vendégágyas kanapé

Vendégágyas kanapé

Nekünk kanapé, nekik ágy…
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Pihe-puha borítást a kanapéra!
Dohányzóasztal - üveglappal

Dohányzóasztal - üveglappal

Ha csak az üveget szeretjük...
Falra rakható lámpák

Falra rakható lámpák

Lámpák, melyek őrzik a kicsik álmát!
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!