Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Franciaágy - modern ágykeretek

Modern stílusú a lakásunk? Szeretjük a szögletes vonalvezetést, az érdekes megoldásokat? Válasszunk modern franciaágyat a tökéletes összhangért!

Egy modern otthonban a hálószoba berendezése is igazodik az uralkodó stílushoz – ha már csak a franciaágy hiányzik, vessük bele magunkat a kínálatba! Aki szereti a szögletes vonalakat, az egyedi részleteket, különleges megoldásokat, tömörfa és bútorlapos modern ágykeretekből is válogathat. Olyan fekhelye lesz, mely nemcsak kényelmes, de üdítő a külseje is!

Világos bútorokkal van tele a hálószoba? Gyönyörű dió, bükk, cseresznye, égerfa, dohány, tölgy és mahagóni árnyalatokban vehetjük birtokba a mutatós, 2 személyes tömörfa ágykereteket, de ha egy bútorlapból készült, merész formájú modell tetszik meg, ugyanolyan tökéletesen megállja a helyét.

Ha sötét bútorokhoz keresünk modern franciaágyat, szintén többféle elegáns modell áll rendelkezésünkre.

Választhatunk széles fekvőfelületűt, nagy peremszélességűt, kedves, alacsony fejtámlásat, vagy elegáns magas támlás ágyat, nőiesebb és férfiasabb megjelenésűt és olyat is, melynek szerves része az éjjeliszekrény és a komód.

Ha visszafogottan modern ágykeretet szeretnénk, a kissé lekerekített fejtámlás modellekben megtaláljuk az igazit. Akár a hálószoba, akár a vendégszoba központi bútora lenne, igazi figyelemfelkeltő darab!

Ágyneműtartó nem tartozik a modern franciaágyakhoz, de egyes ágykeretekhez van lehetőség ágyneműtartós fiókot csatlakoztatni. Ugyanígy kiválaszthatjuk hozzájuk a számunkra legideálisabb matracot – a profi ágyrácsok garantálják, hogy az „alapanyag” tökéletes pihenést biztosítson. Válasszunk ízlésünk szerint!Kapcsolódó cikkek

Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
Tükör, fogas és szobainas változatok

Tükör, fogas és szobainas változatok

Hasznos kiegészítők – hogy teljes legyen a lakás!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!