Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Franciaágy - modern ágykeretek

Modern stílusú a lakásunk? Szeretjük a szögletes vonalvezetést, az érdekes megoldásokat? Válasszunk modern franciaágyat a tökéletes összhangért!

Egy modern otthonban a hálószoba berendezése is igazodik az uralkodó stílushoz – ha már csak a franciaágy hiányzik, vessük bele magunkat a kínálatba! Aki szereti a szögletes vonalakat, az egyedi részleteket, különleges megoldásokat, tömörfa és bútorlapos modern ágykeretekből is válogathat. Olyan fekhelye lesz, mely nemcsak kényelmes, de üdítő a külseje is!

Világos bútorokkal van tele a hálószoba? Gyönyörű dió, bükk, cseresznye, égerfa, dohány, tölgy és mahagóni árnyalatokban vehetjük birtokba a mutatós, 2 személyes tömörfa ágykereteket, de ha egy bútorlapból készült, merész formájú modell tetszik meg, ugyanolyan tökéletesen megállja a helyét.

Ha sötét bútorokhoz keresünk modern franciaágyat, szintén többféle elegáns modell áll rendelkezésünkre.

Választhatunk széles fekvőfelületűt, nagy peremszélességűt, kedves, alacsony fejtámlásat, vagy elegáns magas támlás ágyat, nőiesebb és férfiasabb megjelenésűt és olyat is, melynek szerves része az éjjeliszekrény és a komód.

Ha visszafogottan modern ágykeretet szeretnénk, a kissé lekerekített fejtámlás modellekben megtaláljuk az igazit. Akár a hálószoba, akár a vendégszoba központi bútora lenne, igazi figyelemfelkeltő darab!

Ágyneműtartó nem tartozik a modern franciaágyakhoz, de egyes ágykeretekhez van lehetőség ágyneműtartós fiókot csatlakoztatni. Ugyanígy kiválaszthatjuk hozzájuk a számunkra legideálisabb matracot – a profi ágyrácsok garantálják, hogy az „alapanyag” tökéletes pihenést biztosítson. Válasszunk ízlésünk szerint!Kapcsolódó cikkek

Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?
Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Masszázs- és relax fotel választék

Masszázs- és relax fotel választék

Micsoda kényelem, micsoda szakértelem…
Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Hogy görnyedni sose kelljen…!