Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Franciaágy - kárpittal

Mindig is szerettük a legyezős fejvégű kárpitozott franciaágyakat? Ha igen, tökéletes, ha nem, akkor pedig számos más típusú, akár modern kárpitozott ágyból válogathatunk!

Szeretjük a hagyományos külsejű franciaágyakat? Korábban is jól beváltak az íves, kocka vagy legyezős fejvégű modellek, a mutatós, karfás heverők? Bőven találunk ilyeneket a kárpitozott ágyak között. Ám ha inkább elrugaszkodnánk a hagyományos típusoktól, kárpitozott franciaágyat igen modern és klasszikusan berendezett hálószobába is találunk.

A kárpitozott 2 személyes ágyak mesés kényelemmel látnak el bennünket – bonellrugós vagy szivacsos fekvőfelületük tökéletes tartással szolgál a gondtalan pihenéshez.

Vannak persze olyan modellek is, melyekhez külön kell matracot vennünk, de ha az „alapanyag” tökéletes, nagyon elrontani nem lehet! Gerinctámaszos típusokat is találunk – mindennapos alvásra ezek az ágyak kiválóak.

A kárpitozott franciaágyaknak természetesen nem kényelmük az egyetlen előnyük.

Többségük rendelkezik méretes ágyneműtartós résszel, amely nemcsak a takarók, párnák számára nyújt bőséges helyet, hanem dobozokba helyezett egyéb dolgainknak is.

Számos modellt különféle szépséges, strapabíró szövettel kérhetünk, hogy ágyunk minél jobban harmonizálhasson környezetével. Az alsó váz, a fekvőfelület és a párnák – ha vannak – más-más szövettel készülhetnek.

Ha a hagyományos megjelenésű ágyak nem a kedvenceink, modern eleganciát csempészhetünk a hálószoba terébe egy modern vonalvezetésű, merészen kreatív franciaággyal, egy retró hangulatú, steppelt fejvégű modellel vagy egy elegáns, karfás, a hideg faltól is védő, textilbőr vázas ággyal!

A szögletes fejtámlás, a textilbőr kárpitos vagy akár extravagáns kárpitozott ágykeretek minden modern hálószoba vagy vendégszoba kényelmét tökéletessé teszik – ha pedig a régies hangulatot, klasszikus kényelmet kedveljük, fehér színű, a klasszikus elegancia stílusjegyeit magán viselő franciaágy lesz a nekünk való! Döntsünk gyorsan, mert ezek a szépséges franciaágyak nemcsak a mi fejünket csavarják el…!Kapcsolódó cikkek

Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Étkezőasztal kínálat

Étkezőasztal kínálat

A konyha főszereplője: az étkezőasztal
Fenyő komód kínálat

Fenyő komód kínálat

Tömör fenyőben sok minden elfér!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről