Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Franciaágy - kárpittal

Mindig is szerettük a legyezős fejvégű kárpitozott franciaágyakat? Ha igen, tökéletes, ha nem, akkor pedig számos más típusú, akár modern kárpitozott ágyból válogathatunk!

Szeretjük a hagyományos külsejű franciaágyakat? Korábban is jól beváltak az íves, kocka vagy legyezős fejvégű modellek, a mutatós, karfás heverők? Bőven találunk ilyeneket a kárpitozott ágyak között. Ám ha inkább elrugaszkodnánk a hagyományos típusoktól, kárpitozott franciaágyat igen modern és klasszikusan berendezett hálószobába is találunk.

A kárpitozott 2 személyes ágyak mesés kényelemmel látnak el bennünket – bonellrugós vagy szivacsos fekvőfelületük tökéletes tartással szolgál a gondtalan pihenéshez.

Vannak persze olyan modellek is, melyekhez külön kell matracot vennünk, de ha az „alapanyag” tökéletes, nagyon elrontani nem lehet! Gerinctámaszos típusokat is találunk – mindennapos alvásra ezek az ágyak kiválóak.

A kárpitozott franciaágyaknak természetesen nem kényelmük az egyetlen előnyük.

Többségük rendelkezik méretes ágyneműtartós résszel, amely nemcsak a takarók, párnák számára nyújt bőséges helyet, hanem dobozokba helyezett egyéb dolgainknak is.

Számos modellt különféle szépséges, strapabíró szövettel kérhetünk, hogy ágyunk minél jobban harmonizálhasson környezetével. Az alsó váz, a fekvőfelület és a párnák – ha vannak – más-más szövettel készülhetnek.

Ha a hagyományos megjelenésű ágyak nem a kedvenceink, modern eleganciát csempészhetünk a hálószoba terébe egy modern vonalvezetésű, merészen kreatív franciaággyal, egy retró hangulatú, steppelt fejvégű modellel vagy egy elegáns, karfás, a hideg faltól is védő, textilbőr vázas ággyal!

A szögletes fejtámlás, a textilbőr kárpitos vagy akár extravagáns kárpitozott ágykeretek minden modern hálószoba vagy vendégszoba kényelmét tökéletessé teszik – ha pedig a régies hangulatot, klasszikus kényelmet kedveljük, fehér színű, a klasszikus elegancia stílusjegyeit magán viselő franciaágy lesz a nekünk való! Döntsünk gyorsan, mert ezek a szépséges franciaágyak nemcsak a mi fejünket csavarják el…!Kapcsolódó cikkek

Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!
Előszobai cipősszekrények és falak

Előszobai cipősszekrények és falak

Nélküle csonka az előszoba!
Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Ülőgarnitúra - elemes

Ülőgarnitúra - elemes

Ideális otthoni kényelem!