Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Komód és kisszekrény

Komódok nélkül nehezen boldogulnánk – szinte minden, ami nem akasztós ruha és nem edény, tökéletes helyet találhat magának ezekben a mutatós kisszekrényekben!

Nincs még komódunk? Ne késlekedjünk ennek a rendkívül sokoldalú kisbútornak a beszerezésével! Használati tárgyak tömkelegének ad helyet egy komód, ráadásul sosem csak egy van belőle a lakásban. Különböző kialakításban kaphatók, így egymás mellett, de a szoba más-más részein is kiválóan mutatnak.

Szabadon dönthetünk arról, hogy több fiókra van-e szükségünk, vagy inkább csukott ajtós „rejtekhelyekre” – ezek igen változatos kombinációját kínálják a kisszekrények.

Közepes magasságuk miatt tetejükre is könnyen lehet pakolni, bármilyen dekoráció jól mutat rajtuk, de tarthatjuk a felületükön azokat a dolgokat is, melyek jó, ha a kezünk ügyében vannak.

A gyerekszoba, a hálószoba, a nappaliszoba, de még a dolgozószoba, az iroda és az előszoba sem nélkülözheti a komódokat!

A kisbútorok között a legjobban kihasználhatók ezek a tárolószekrények, könnyen segítenek, ha rendet kell csinálunk….

Külsejük nagymértékben meghatározza a helyiség hangulatát is – de legyen bármilyen berendezésű is az otthonunk, a komód-kínálatban megtaláljuk a hozzánk illőket, a legszemrevalóbbakat.

Szeretjük a nosztalgikus, klasszikus bútorokat? Válasszunk régies megjelenésű, tömör gumifa komódot, elegáns lábakkal, antikolt vagy csodásan faragott, patinázott sárga réz fogantyús tárolószekrényeket!

Egyszerű, de gyönyörű fa árnyalatú kisszekrényt képzeltünk el a szobába? Van miből válogatni – a gyerekszoba komódjait ráadásul élénk, vidám színű fiókok és ajtók dobják fel.

Igazi, modern, szögletes vonalvezetésű tárolószekrény a vágyunk? Rengeteg típus áll rendelkezésünkre, az elegáns, komorabb színvilágtól kezdve a világos fa árnyalatokig – a komódok akár fehér frontú elemekkel is rendelhetők.

A különlegesen megtervezett, rendhagyó modellekből sincs hiány, ezért bármilyen merész is az elképzelés, szinte lehetetlen, hogy vágyunk ne teljesüljön! Nézzük jól körül!Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúra - elemes

Ülőgarnitúra - elemes

Ideális otthoni kényelem!
Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Puha szövetek
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Ha igazán kényelmesen szeretnél aludni, akkor rugós kanapét válassz!
Nappali

Nappali

Itt az ideje, hogy többet tudj meg a nappaliról.