Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Komód és kisszekrény

Komódok nélkül nehezen boldogulnánk – szinte minden, ami nem akasztós ruha és nem edény, tökéletes helyet találhat magának ezekben a mutatós kisszekrényekben!

Nincs még komódunk? Ne késlekedjünk ennek a rendkívül sokoldalú kisbútornak a beszerezésével! Használati tárgyak tömkelegének ad helyet egy komód, ráadásul sosem csak egy van belőle a lakásban. Különböző kialakításban kaphatók, így egymás mellett, de a szoba más-más részein is kiválóan mutatnak.

Szabadon dönthetünk arról, hogy több fiókra van-e szükségünk, vagy inkább csukott ajtós „rejtekhelyekre” – ezek igen változatos kombinációját kínálják a kisszekrények.

Közepes magasságuk miatt tetejükre is könnyen lehet pakolni, bármilyen dekoráció jól mutat rajtuk, de tarthatjuk a felületükön azokat a dolgokat is, melyek jó, ha a kezünk ügyében vannak.

A gyerekszoba, a hálószoba, a nappaliszoba, de még a dolgozószoba, az iroda és az előszoba sem nélkülözheti a komódokat!

A kisbútorok között a legjobban kihasználhatók ezek a tárolószekrények, könnyen segítenek, ha rendet kell csinálunk….

Külsejük nagymértékben meghatározza a helyiség hangulatát is – de legyen bármilyen berendezésű is az otthonunk, a komód-kínálatban megtaláljuk a hozzánk illőket, a legszemrevalóbbakat.

Szeretjük a nosztalgikus, klasszikus bútorokat? Válasszunk régies megjelenésű, tömör gumifa komódot, elegáns lábakkal, antikolt vagy csodásan faragott, patinázott sárga réz fogantyús tárolószekrényeket!

Egyszerű, de gyönyörű fa árnyalatú kisszekrényt képzeltünk el a szobába? Van miből válogatni – a gyerekszoba komódjait ráadásul élénk, vidám színű fiókok és ajtók dobják fel.

Igazi, modern, szögletes vonalvezetésű tárolószekrény a vágyunk? Rengeteg típus áll rendelkezésünkre, az elegáns, komorabb színvilágtól kezdve a világos fa árnyalatokig – a komódok akár fehér frontú elemekkel is rendelhetők.

A különlegesen megtervezett, rendhagyó modellekből sincs hiány, ezért bármilyen merész is az elképzelés, szinte lehetetlen, hogy vágyunk ne teljesüljön! Nézzük jól körül!Kapcsolódó cikkek

Mindennapos alváshoz

Mindennapos alváshoz

Fő a kényelem!
Franciaágy - ágytakarós

Franciaágy - ágytakarós

Az ágy, ami rendet teremt!
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Franciaágy - kárpittal

Franciaágy - kárpittal

Nemcsak a legyezős lehet a nyerő, sőt…
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Mi a fontos a szövet választásakor?