Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Előszobai cipősszekrények és falak

Nem valami praktikus egy előszoba, ha nincs hová letennünk holminkat, amikor hazaérünk! Emellett azonban ez a helyiség fogadja a hozzánk érkezőket is – nem árt, ha jól néz ki!

Egy helyiség, amely jövet-menet mindig útba esik: az előszoba. Bármilyen méretű is, belevaló előszobafalat, előszobaszekrényt nem nehéz találni, amelyre a legszükségesebb dolgainkat lepakolhatjuk.

Elég, ha szabadon van egy fal, amelyre elfér egy tükörrel, fogassal, kalaptartóval, kis alsó szekrénnyel ellátott bútordarab – ha nagyobb hellyel rendelkezünk, persze egyéb variációs lehetőségek is vannak.

A helytakarékos és praktikus előszobafalak sorában megtaláljuk az egészen egyszerű megjelenésű, éger színű, a modern vonalvezetésű, olasz dió-fehér kombinációjú vagy a minimál stílusú, wenge alapszínű és világos frontrészekkel párosított modellt, de a klasszikus, komoly külsejű előszobafalat is.

Kicsik, de kiválóak a legszükségesebb holmik elhelyezésére és arra, hogy indulás előtt vessünk magunkra egy pillantást a tükörben, kabátjainkat mindig könnyen lekaphassuk a fogasról.

Ha nagyobb hellyel rendelkezünk, voksoljunk az alap felszereltséget remekül kiegészítő előszobaszekrényekre!

Az előszobafal méreteit csak kissé meghaladó modellek hagyományos megjelenésű, elegáns és modern stílusban is a miénk lehetnek, mutatós, bükk, noce tango vagy éger lund árnyalatban.

Ha a kifejezetten szögletes vonalvezetésű darabokért rajongunk, mutatós színpárosításban vehetjük birtokba az egybeépített cipőszekrényes, fiókos modellt. Elemes előszobabútorokkal bátran variálhatunk a helyiség megjelenésén – modern, két színkombinációjú előszobabútorok állnak rendelkezésünkre, vagy skandináv stílusú, kemény bükk modell.

Persze, ha csak cipősszekrényre van szükségünk, választhatunk a különböző magasságú, kellemes fa árnyalatú modellekből – akár több is elfér egymás mellett. Változatos külsővel kaphatók a kétsoros, mutatós cipőtartók, krómozott acél és fa vagy műanyag kombinációban. Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Fenyőből gardróbot!

Fenyőből gardróbot!

Barátságos szekrényt szeretnénk?
Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?
Elemekből berendezést!

Elemekből berendezést!

Hogy minden egységes legyen…
Ágykeret - trópusi keményfa

Ágykeret - trópusi keményfa

Masszív külső, királyi elegancia!