Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Előszobai cipősszekrények és falak

Nem valami praktikus egy előszoba, ha nincs hová letennünk holminkat, amikor hazaérünk! Emellett azonban ez a helyiség fogadja a hozzánk érkezőket is – nem árt, ha jól néz ki!

Egy helyiség, amely jövet-menet mindig útba esik: az előszoba. Bármilyen méretű is, belevaló előszobafalat, előszobaszekrényt nem nehéz találni, amelyre a legszükségesebb dolgainkat lepakolhatjuk.

Elég, ha szabadon van egy fal, amelyre elfér egy tükörrel, fogassal, kalaptartóval, kis alsó szekrénnyel ellátott bútordarab – ha nagyobb hellyel rendelkezünk, persze egyéb variációs lehetőségek is vannak.

A helytakarékos és praktikus előszobafalak sorában megtaláljuk az egészen egyszerű megjelenésű, éger színű, a modern vonalvezetésű, olasz dió-fehér kombinációjú vagy a minimál stílusú, wenge alapszínű és világos frontrészekkel párosított modellt, de a klasszikus, komoly külsejű előszobafalat is.

Kicsik, de kiválóak a legszükségesebb holmik elhelyezésére és arra, hogy indulás előtt vessünk magunkra egy pillantást a tükörben, kabátjainkat mindig könnyen lekaphassuk a fogasról.

Ha nagyobb hellyel rendelkezünk, voksoljunk az alap felszereltséget remekül kiegészítő előszobaszekrényekre!

Az előszobafal méreteit csak kissé meghaladó modellek hagyományos megjelenésű, elegáns és modern stílusban is a miénk lehetnek, mutatós, bükk, noce tango vagy éger lund árnyalatban.

Ha a kifejezetten szögletes vonalvezetésű darabokért rajongunk, mutatós színpárosításban vehetjük birtokba az egybeépített cipőszekrényes, fiókos modellt. Elemes előszobabútorokkal bátran variálhatunk a helyiség megjelenésén – modern, két színkombinációjú előszobabútorok állnak rendelkezésünkre, vagy skandináv stílusú, kemény bükk modell.

Persze, ha csak cipősszekrényre van szükségünk, választhatunk a különböző magasságú, kellemes fa árnyalatú modellekből – akár több is elfér egymás mellett. Változatos külsővel kaphatók a kétsoros, mutatós cipőtartók, krómozott acél és fa vagy műanyag kombinációban. Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Íróasztal, számítógépasztal gyerekeknek

Hogy a lurkónak is legyen min „működni”…
Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!
Franciaágy - kárpittal

Franciaágy - kárpittal

Nemcsak a legyezős lehet a nyerő, sőt…
Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!
Függöny

Függöny

Mire jó a függöny?