Fejléc scriptblokk

A szín kiválasztása

Ha már csak a kanapé és pár kiegészítő van soron, és elégedettek vagytok, akkor már majdnem készen a lakás. A megálmodott kanapét sokszor nehéz megtalálni a boltok "polcain", főleg ha csak a színében van a probléma.

Van, hogy csak 1, a kiállított színben lehet rendelni és van hogy több illetve nagyon sok szín közül. Sokaknak nehéz a megfelelő szín kiválasztása egy pici szövetdarabkából, pláne fotóról! De nem lehetetlen.

Biztosra úgy mész a legjobban, ha mindent amit lehet, magaddal viszel. Ez egy maradék burkoló lapot, festék mintát, bútor alkatrészt (valaminek a lába, fogantyúja) jelent. Csak a minták mellé kell illeszteni és könnyebben tudsz igent mondani lakásod otthonosabb, stílusosabb megjelenését illetően.

Ha interneten vásárolsz, akkor fordított eljárás van. Vegyétek számba a meglévő színeket és döntsétek el az új kanapé színét vagy árnyalatát. Jobb helyeken színhű fotókat töltenek fel. Én ezt feltöltéskor úgy szoktam elérni, hogy egy teljesen átlagos monitoron változatom a kép tulajdonságait. Eddig sikerült létrehoznom színazonosságot és vásárlói elégedettséget. Ha mégis úgy jársz, hogy a lerendelt szín nem tetszik, akkor nem kell félni, hogy rosszul választottál, hisz lehetőségetek van cserére. Ezt a Magyar törvények is előírják.


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Hálószoba

Hálószoba

Intim zóna: a lakásodnak is van!
Fenyőből gardróbot!

Fenyőből gardróbot!

Barátságos szekrényt szeretnénk?
Lemosható szövet

Lemosható szövet

Az új kedvenc!
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!