Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

A szín kiválasztása

Ha már csak a kanapé és pár kiegészítő van soron, és elégedettek vagytok, akkor már majdnem készen a lakás. A megálmodott kanapét sokszor nehéz megtalálni a boltok "polcain", főleg ha csak a színében van a probléma.

Van, hogy csak 1, a kiállított színben lehet rendelni és van hogy több illetve nagyon sok szín közül. Sokaknak nehéz a megfelelő szín kiválasztása egy pici szövetdarabkából, pláne fotóról! De nem lehetetlen.

Biztosra úgy mész a legjobban, ha mindent amit lehet, magaddal viszel. Ez egy maradék burkoló lapot, festék mintát, bútor alkatrészt (valaminek a lába, fogantyúja) jelent. Csak a minták mellé kell illeszteni és könnyebben tudsz igent mondani lakásod otthonosabb, stílusosabb megjelenését illetően.

Ha interneten vásárolsz, akkor fordított eljárás van. Vegyétek számba a meglévő színeket és döntsétek el az új kanapé színét vagy árnyalatát. Jobb helyeken színhű fotókat töltenek fel. Én ezt feltöltéskor úgy szoktam elérni, hogy egy teljesen átlagos monitoron változatom a kép tulajdonságait. Eddig sikerült létrehoznom színazonosságot és vásárlói elégedettséget. Ha mégis úgy jársz, hogy a lerendelt szín nem tetszik, akkor nem kell félni, hogy rosszul választottál, hisz lehetőségetek van cserére. Ezt a Magyar törvények is előírják.Kapcsolódó cikkek

Gardróbszekrény választék

Gardróbszekrény választék

Ebbe aztán lehet pakolni!
Író- és számítógépasztal változatok

Író- és számítógépasztal változatok

Egy kihagyhatatlan bútordarab
Kanapé a gyerekszobába

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába? Micsoda flancolás!
Még egy hely: puff és ülőke

Még egy hely: puff és ülőke

Vessük be a puffot!
Kedves kiegészítők gyerekszobába

Kedves kiegészítők gyerekszobába

A gyerekszobában ideális!