Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

A szín kiválasztása

Ha már csak a kanapé és pár kiegészítő van soron, és elégedettek vagytok, akkor már majdnem készen a lakás. A megálmodott kanapét sokszor nehéz megtalálni a boltok "polcain", főleg ha csak a színében van a probléma.

Van, hogy csak 1, a kiállított színben lehet rendelni és van hogy több illetve nagyon sok szín közül. Sokaknak nehéz a megfelelő szín kiválasztása egy pici szövetdarabkából, pláne fotóról! De nem lehetetlen.

Biztosra úgy mész a legjobban, ha mindent amit lehet, magaddal viszel. Ez egy maradék burkoló lapot, festék mintát, bútor alkatrészt (valaminek a lába, fogantyúja) jelent. Csak a minták mellé kell illeszteni és könnyebben tudsz igent mondani lakásod otthonosabb, stílusosabb megjelenését illetően.

Ha interneten vásárolsz, akkor fordított eljárás van. Vegyétek számba a meglévő színeket és döntsétek el az új kanapé színét vagy árnyalatát. Jobb helyeken színhű fotókat töltenek fel. Én ezt feltöltéskor úgy szoktam elérni, hogy egy teljesen átlagos monitoron változatom a kép tulajdonságait. Eddig sikerült létrehoznom színazonosságot és vásárlói elégedettséget. Ha mégis úgy jársz, hogy a lerendelt szín nem tetszik, akkor nem kell félni, hogy rosszul választottál, hisz lehetőségetek van cserére. Ezt a Magyar törvények is előírják.Kapcsolódó cikkek

Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Dohányzóasztal - üveglappal

Dohányzóasztal - üveglappal

Ha csak az üveget szeretjük...
Fenyő komód kínálat

Fenyő komód kínálat

Tömör fenyőben sok minden elfér!
Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Fenyőből íróasztalt!

Fenyőből íróasztalt!

Masszív és hangulatos társ a tanuláshoz!