Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Még egy hely: puff és ülőke

Kicsi, de pofás bútordarab, ami mindenkinek elcsavarja a fejét! Könnyen mozgatható és bármikor kisegít. Kell ennél több?

Ha van módunk puffot választani ülőgarnitúránkhoz, érdemes élnünk a lehetőséggel. Ezek a mutatós, kis helyet foglaló bútorok ugyanis mindig jól jöhetnek!

Egy ülőke vagy puff nemcsak lábtartónak kiváló: bármikor szolgál plusz egy ülőhellyel, ha vendégek jönnek, de letehetjük rá a tálcát is. Masszív, ám könnyen felkapható, ha arrébb kell helyezni.

Persze, sok ülőgarnitúrához nem választhatunk puffot, ezért ha igény mutatkozik rá, legtöbb esetben külön vesszük meg. Mindenképp olyanra van szükségünk, ami illik a bútorhoz, legfőképpen a sarokkanapéhoz vagy az elemes ülőgarnitúrához.

Sebaj, hiszen kárpitozott modelleket ugyanúgy találunk, mint textilbőr- vagy valódi bőr bevonatúakat, sőt akár külön szövettel is kérhetjük az alsó és a felső részt. Plusz, természetesen számos stílusból válogathatunk!

A puffok ülőfelülete kellően kényelmes, különösen a bonellrugós és táskarugós változatok. Széles, görgős lábú, kerek vagy kocka alakú, modern fém lábakon vagy elegáns fa lábakon álló modellek egyaránt vannak, igazítsuk őket elképzeléseinkhez – hagyományos, klasszikus és modern bútorokhoz is találunk megfelelőt.

Egy ülőke vagy puff tökéletesen kiegészíti a nappali berendezését, de a vendégszoba, a hálószoba is jól járhat vele. Sőt, egy hagyományos változat a gyerekszoba ideális kisbútora lehet, benne felnyitható pakolórekesszel, amelybe minden apróság elfér! A szivacsos puffok szintén kamaszok birodalmában mutatnak a legjobban, de alapvetően minden fiatalos lelkületű szobának remekül állnak…

Praktikus és vidám megoldás a szivacsos fotelágy, amely kihajtogatva ágyként, összehajtva viszont kis fotelként szolgál. Csinos, fiatalos ülőke, mely bármikor bevethető! Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A kanapé színének kiválasztása
Masszázs- és relax fotel választék

Masszázs- és relax fotel választék

Micsoda kényelem, micsoda szakértelem…
Praktikus konyhabútort!

Praktikus konyhabútort!

Milyen lenne nélküle a konyha?!
Tapéta

Tapéta

Tapétázási útmutató
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...