Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ülőgarnitúra - elemes

Álmodoztunk már a munkahelyen is arról, milyen jó lesz majd otthon kényelmesen elhelyezkedni az ülőgarnitúrán, traccsolni, teázni, tévézni egyet? Találjuk meg hozzá az ideális modellt!

Nappaliszobánk új berendezésre vár, vagy csupán régi, megkopott ülőgarnitúránkat cserélnénk le egy másikra: szebbre, jobbra, izgalmasabbra? Ha van hely ahhoz, hogy egy 2 vagy 3 személyes kanapé és fotel kényelmesen elférjen, az elemes ülőgarnitúra ideális számunkra!

Többféle változatban lehet a miénk, 3 1 1 vagy 3 2 1 felállásban – tehát két fotel tartozik hozzá, vagy csupán egy, de ebben az esetben háromszemélyes a kanapé. Öt-hat ember mindenképp kényelmesen elfér egy ülőgarnitúrán, nem véletlenül hasznos a családi- és baráti összejövetelek alkalmával! Bízzuk rá magunkat!

Izgalmas feladat az igazi kiválasztása: szobánk hangulatába, esetleg a már meglevő bútorokhoz, textíliákhoz illeszkedő modellt kell keresnünk.

Persze az is lehet, hogy az elemes ülőgarnitúra kerül elsőnek a lakásba, annyira beleszeretünk, és minden mást hozzá igazítunk a helyiségben!

Egyszerű megjelenésű bútorokkal van berendezve az otthonunk? Akkor hagyományos formájú elemes ülőgarnitúra lesz a nekünk való, melyet többféle, szép szövettel választhatunk. Egyszerű és mutatós kényelemmel szolgál! Akár gurulós fotelekkel kapható, kattanós rekamiés garnitúrát is választhatunk!

A klasszikus kényelemre szeretjük rábízni magunkat? Számos, előkelő megjelenésű, elegáns ülőgarnitúra lehet a miénk, fekete, sötétzöld vagy a barna számos árnyalatában, de akár bézsben vagy fehérben is.

Fiatalok és idősek egyaránt szerelmesek lesznek ezekbe a gyönyörű, akár fabetéttel is kérhető garnitúrákba! Kárpitozottan, textilbőr vagy impregnált szövettel nagyon mutatósak, többségük valódi bőr bevonattal is a miénk lehet.

Modern elemes ülőgarnitúra a vágyunk? Választhatunk szögletes vonalú, visszafogottabb megjelenésűt, de akár design kanapét is fotelekkel, vagy elemes ülőgarnitúrát, amely gyönyörűen ötvözi az ötvenes-hatvanas évek hangulatát a modern kivitelezéssel. Sőt. A dizájnt a klasszikussal is lehet keverni, meglepően mutatós eredménnyel!

Az elemes ülőgarnitúrák többsége ágyneműtartós és vendégágynak kinyitható - a táskarugós modellek azonban akár mindennapos alvásra is használhatók, egyes modellek foteljei puffá alakíthatók. Csak választani kell – igaz, a bőség zavara nem könnyíti meg a dolgunkat! Koronázzuk meg a nappalit egy gyönyörű ülőgarnitúrával!Kapcsolódó cikkek

Modern kanapék

Modern kanapék

Minimal design. De mi is az?
Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!
Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

Falatozzunk, beszélgessünk odakint!
Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédőtől az ovális díszpárnáig