Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ülőgarnitúra - sarokba

Megvannak az előnyei a kis lakásnak is: kiválóan mutat benne egy sarokülőgarnitúra, amely balos vagy jobbos változatban, de mindenképp kényelmünket szolgálja, nappal és éjjel!

Egy méretes otthonban bőven van helye elterpeszkedni egy elemes ülőgarnitúrának, ám kisebb lakásokban a sarokülőgarnitúra lehet ideális megoldás.

Helytakarékos és többfunkciós, ugyanakkor 4-5 embert kényelmesen le tudunk rá ültetni: a sarokülőgarnitúra ugyanúgy lehet a társaság középpontja, mint egy elemes garnitúra, különösen, ha puff is csatlakozik hozzá, amely jellemzően a házigazdáé…!

Kényelmesen elnyújtózhatunk rajta, olvasni, tévézni, beszélgetni egyaránt tökéletes, ha azonban eljön az este, kinyitható ágynak és nappalink rögtön a hálószoba funkcióját töltheti be.

A jobbos és balos változatban is választható sarokülők egy része gerincvédő- vagy relax zóna beépítésével garantálja a lehető legegészségesebb alátámasztást.

Fontos tudni: vannak modellek, amelyek csak időnként alkalmasak alvásra – a szivacsos ülőgarnitúra vagy az elegáns, klasszikus garnitúrák többsége vendégágynak nyitható ki, mindennapos alvásra nem ajánlott.

Ha azonban van külön hálószoba, bátran szavazzunk ezekre a kis helyet foglaló, szépséges modellekre! A sarokülők többsége ágyneműtartós, így nem kell vesződni külön bútor beszerzésével tárolás céljából, és a szekrényben sem foglalja az ágynemű a helyet.

Nem akadályozhatja döntésünket, ha csak egy bizonyos stílusban tudjuk elképzelni a szobát.

Bármilyen sarokkanapé a miénk lehet: a hagyományos megjelenésűtől kezdve a klasszikus eleganciát sugárzó garnitúrán át a nagyon modern, fiatalos modellekig számos variáció rendelkezésünkre áll!

A design sarokkanapé táskarugós ülőfelületének köszönhetően szintén használható mindennapos alvásra. A kárpitozott vagy akár valódi bőr bevonatú sarokülőket puffal is kiegészíthetjük egyes modellek esetében. Vigyük haza kedvencünket!Kapcsolódó cikkek

Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Elemekből berendezést!

Elemekből berendezést!

Hogy minden egységes legyen…
Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”
Kedves kiegészítők gyerekszobába

Kedves kiegészítők gyerekszobába

A gyerekszobában ideális!
Franciaágy - kárpittal

Franciaágy - kárpittal

Nemcsak a legyezős lehet a nyerő, sőt…