Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ülőgarnitúra - sarokba

Megvannak az előnyei a kis lakásnak is: kiválóan mutat benne egy sarokülőgarnitúra, amely balos vagy jobbos változatban, de mindenképp kényelmünket szolgálja, nappal és éjjel!

Egy méretes otthonban bőven van helye elterpeszkedni egy elemes ülőgarnitúrának, ám kisebb lakásokban a sarokülőgarnitúra lehet ideális megoldás.

Helytakarékos és többfunkciós, ugyanakkor 4-5 embert kényelmesen le tudunk rá ültetni: a sarokülőgarnitúra ugyanúgy lehet a társaság középpontja, mint egy elemes garnitúra, különösen, ha puff is csatlakozik hozzá, amely jellemzően a házigazdáé…!

Kényelmesen elnyújtózhatunk rajta, olvasni, tévézni, beszélgetni egyaránt tökéletes, ha azonban eljön az este, kinyitható ágynak és nappalink rögtön a hálószoba funkcióját töltheti be.

A jobbos és balos változatban is választható sarokülők egy része gerincvédő- vagy relax zóna beépítésével garantálja a lehető legegészségesebb alátámasztást.

Fontos tudni: vannak modellek, amelyek csak időnként alkalmasak alvásra – a szivacsos ülőgarnitúra vagy az elegáns, klasszikus garnitúrák többsége vendégágynak nyitható ki, mindennapos alvásra nem ajánlott.

Ha azonban van külön hálószoba, bátran szavazzunk ezekre a kis helyet foglaló, szépséges modellekre! A sarokülők többsége ágyneműtartós, így nem kell vesződni külön bútor beszerzésével tárolás céljából, és a szekrényben sem foglalja az ágynemű a helyet.

Nem akadályozhatja döntésünket, ha csak egy bizonyos stílusban tudjuk elképzelni a szobát.

Bármilyen sarokkanapé a miénk lehet: a hagyományos megjelenésűtől kezdve a klasszikus eleganciát sugárzó garnitúrán át a nagyon modern, fiatalos modellekig számos variáció rendelkezésünkre áll!

A design sarokkanapé táskarugós ülőfelületének köszönhetően szintén használható mindennapos alvásra. A kárpitozott vagy akár valódi bőr bevonatú sarokülőket puffal is kiegészíthetjük egyes modellek esetében. Vigyük haza kedvencünket!Kapcsolódó cikkek

Modern kanapék

Modern kanapék

Minimal design. De mi is az?
Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Hogy szép asztalt ülhessünk körül…
Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Mit kell tudni a színekről és a színek hatásairól?