Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Alvós kanapék

Kicsi a lakás, ezért jó lenne egyben megoldani az ülőgarnitúrát és a fekvőhelyet is? Mi sem egyszerűbb ennél egy jól kiválasztott kanapéval!

Bebútorozás vagy bútorcsere előtt állunk? Ha korábban nézegettük is a mutatós kanapékat, talán nem gondoltunk arra, hogy ágyként is remekül beválnak, csak a megfelelőt kell választani. Olyat, amelyik összecsukott állapotban kiváló olvasásra, ejtőzésre, tévézésre vagy a szülők, barátok leültetésére, ám ha eljön az este, kényelmes fekhelyünkké válik!

Sok van, mely mindennapos alvásra kiváló, a lehető legtöbb változatból válogathatunk!

Szépséges, kinyitható, ágyneműtartós kanapéágyak, amelyek egy mozdulattal 2 személyes ággyá alakíthatók, de kétfunkciósságuk mellett bőséges tárolóhelyet is nyújtanak a párnáknak, takaróknak, vagy bárminek, amit be szeretnénk rejteni az ágy aljába.

Kettő, sőt akár három az egyben, nappal azonban jó gyönyörködni benne és elheveredni rajta!

kanapé kinyitása egyszerű: csak előre kell húzni az ülőfelületet, levenni a háttámlaként szolgáló díszpárna-arzenált, és máris kész az ágy!

A hátradönthető háttámlás modellek esetében még a párnákkal sem kell vesződni, hiszen a háttámla önmagában biztosít nappal kényelmet a hátnak, éjjel pedig kényelmes ágyat.

S hogy mi garantálja a kanapé, a heverő kényelmét éjszakára? A pihentető és egészséges alvást biztosítják a bonellrugós vagy a matracos ülő- és fekvőfelületek – utóbbiak egyenesen a franciaágy jellemzőivel azonosak -, de egyes modelleken gerincvédő- vagy relax zóna is hozzájárul az egészséges alátámasztáshoz, testtartáshoz.

Node milyen legyen külsőre a kanapé? A megszokott, hagyományos vonalakat kedveljük?

Modern vagy minimalista berendezésű szobába keresünk ideális ülőgarnitúrát és fekhelyet, szögletes, dögös vonalvezetéssel? Vagy inkább klasszikus modellt szeretnénk nosztalgikus hangulatú otthonunkba? Kárpitozott felülettel járunk a legjobban, hiszen a textil- és a valódi bőrön jellemzően elcsúszkál az ágynemű, ha a kanapét mindennapos alvásra szánjuk.

Mindegy, melyik stílus a kedvencünk, bármelyikben megtaláljuk az igényeinknek megfelelőt. Akár a nappali, akár a gyerekszoba, a vendégszoba vagy a hálószoba berendezése a cél, ne tévesszünk szem elől a kanapéágyakat!Kapcsolódó cikkek

Franciaágy - modern ágykeretek

Franciaágy - modern ágykeretek

Izgalmas ágyat modern otthonba!
Mikroszálas szövetek

Mikroszálas szövetek

Puha szövetek
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Mi a fontos a szövet választásakor?
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Pihe-puha borítást a kanapéra!
Elemekből berendezést!

Elemekből berendezést!

Hogy minden egységes legyen…