Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Alvós kanapék

Kicsi a lakás, ezért jó lenne egyben megoldani az ülőgarnitúrát és a fekvőhelyet is? Mi sem egyszerűbb ennél egy jól kiválasztott kanapéval!

Bebútorozás vagy bútorcsere előtt állunk? Ha korábban nézegettük is a mutatós kanapékat, talán nem gondoltunk arra, hogy ágyként is remekül beválnak, csak a megfelelőt kell választani. Olyat, amelyik összecsukott állapotban kiváló olvasásra, ejtőzésre, tévézésre vagy a szülők, barátok leültetésére, ám ha eljön az este, kényelmes fekhelyünkké válik!

Sok van, mely mindennapos alvásra kiváló, a lehető legtöbb változatból válogathatunk!

Szépséges, kinyitható, ágyneműtartós kanapéágyak, amelyek egy mozdulattal 2 személyes ággyá alakíthatók, de kétfunkciósságuk mellett bőséges tárolóhelyet is nyújtanak a párnáknak, takaróknak, vagy bárminek, amit be szeretnénk rejteni az ágy aljába.

Kettő, sőt akár három az egyben, nappal azonban jó gyönyörködni benne és elheveredni rajta!

kanapé kinyitása egyszerű: csak előre kell húzni az ülőfelületet, levenni a háttámlaként szolgáló díszpárna-arzenált, és máris kész az ágy!

A hátradönthető háttámlás modellek esetében még a párnákkal sem kell vesződni, hiszen a háttámla önmagában biztosít nappal kényelmet a hátnak, éjjel pedig kényelmes ágyat.

S hogy mi garantálja a kanapé, a heverő kényelmét éjszakára? A pihentető és egészséges alvást biztosítják a bonellrugós vagy a matracos ülő- és fekvőfelületek – utóbbiak egyenesen a franciaágy jellemzőivel azonosak -, de egyes modelleken gerincvédő- vagy relax zóna is hozzájárul az egészséges alátámasztáshoz, testtartáshoz.

Node milyen legyen külsőre a kanapé? A megszokott, hagyományos vonalakat kedveljük?

Modern vagy minimalista berendezésű szobába keresünk ideális ülőgarnitúrát és fekhelyet, szögletes, dögös vonalvezetéssel? Vagy inkább klasszikus modellt szeretnénk nosztalgikus hangulatú otthonunkba? Kárpitozott felülettel járunk a legjobban, hiszen a textil- és a valódi bőrön jellemzően elcsúszkál az ágynemű, ha a kanapét mindennapos alvásra szánjuk.

Mindegy, melyik stílus a kedvencünk, bármelyikben megtaláljuk az igényeinknek megfelelőt. Akár a nappali, akár a gyerekszoba, a vendégszoba vagy a hálószoba berendezése a cél, ne tévesszünk szem elől a kanapéágyakat!Kapcsolódó cikkek

Ágykeret - tömör fenyő

Ágykeret - tömör fenyő

Otthonos hálót fenyőággyal!
Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Hab matrac választék

Hab matrac választék

Habozni lehet, de ne ezzel a matraccal!