Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Dohányzóasztal - figurákkal

Nem kedveljük a szokványos külsejű bútorokat, sőt, asztalokat sem? Akkor válasszunk egy egészen más jellegűt! A figurás dohányzóasztalok nemcsak egyediek, de vendégeinket is meglepik…

Ha otthonunk belső tere cseppet sem nevethető szokványosnak, és el sem tudunk képzelni egy hagyományos külsejű dohányzóasztalt a nappaliban, itt az ideje elgondolkodnunk egy figurás dohányzóasztalon!

Különösen, ha rajongunk valamilyen állatért, a tengerért, a görög, az egyiptomi vagy az indiai kultúráért. Ezek ugyanis mind visszaköszönnek a figurás asztalokon – mindig velünk lesznek, valahányszor csak belépünk a szobába…!

Szeretjük a lovakat? Szívesen vennénk, ha egy párduc vagy egy tigris tartaná az asztalunkat, esetleg egy egész lovas szekér az ókorból?

Ha a tenger élővilágáért rajongunk, többféle delfines üveg dohányzóasztal közül választhatunk, kisebb-nagyobb méretben.

India szerelmeseinek csakis elefántos asztal kerülhet a nappalijába, de ezek közül is kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetszőt.

Ha kissé természetesebb hangulatot csempésznénk a szobába, a fatörzs üvegasztal jól fog mutatni! A női nem hódolói biztosan szívesen nézegetnék a meztelen hölgyeket az üveglap alatt, akik naphosszat csak az asztalukat tartják. De támaszthatja az üveget akár Stan és Pan is!

Görögös hangulatba hoznak a szép, természetes megjelenésű műkő dohányzóasztalok, melyeknek külön extravagáns külsőt kölcsönöz a sötét üveg.

Többféle, mutatós egyiptomi üvegasztal közül is választhatunk, szavazzunk a leginkább bútorainkhoz illőre! Ha valami más, valami extravagáns kell, ne habozzunk! A figurás üvegasztalok ideálisak számunkra. Nemcsak nekünk fognak nagyon tetszeni…Kapcsolódó cikkek

Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!
Ha csak egy fotel kell...

Ha csak egy fotel kell...

...mert jó lenne beleomlani!
Fenyőből gardróbot!

Fenyőből gardróbot!

Barátságos szekrényt szeretnénk?
Lemosható szövet

Lemosható szövet

Az új kedvenc!
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!