Fejléc scriptblokk

Dohányzóasztal - figurákkal

Nem kedveljük a szokványos külsejű bútorokat, sőt, asztalokat sem? Akkor válasszunk egy egészen más jellegűt! A figurás dohányzóasztalok nemcsak egyediek, de vendégeinket is meglepik…

Ha otthonunk belső tere cseppet sem nevethető szokványosnak, és el sem tudunk képzelni egy hagyományos külsejű dohányzóasztalt a nappaliban, itt az ideje elgondolkodnunk egy figurás dohányzóasztalon!

Különösen, ha rajongunk valamilyen állatért, a tengerért, a görög, az egyiptomi vagy az indiai kultúráért. Ezek ugyanis mind visszaköszönnek a figurás asztalokon – mindig velünk lesznek, valahányszor csak belépünk a szobába…!

Szeretjük a lovakat? Szívesen vennénk, ha egy párduc vagy egy tigris tartaná az asztalunkat, esetleg egy egész lovas szekér az ókorból?

Ha a tenger élővilágáért rajongunk, többféle delfines üveg dohányzóasztal közül választhatunk, kisebb-nagyobb méretben.

India szerelmeseinek csakis elefántos asztal kerülhet a nappalijába, de ezek közül is kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetszőt.

Ha kissé természetesebb hangulatot csempésznénk a szobába, a fatörzs üvegasztal jól fog mutatni! A női nem hódolói biztosan szívesen nézegetnék a meztelen hölgyeket az üveglap alatt, akik naphosszat csak az asztalukat tartják. De támaszthatja az üveget akár Stan és Pan is!

Görögös hangulatba hoznak a szép, természetes megjelenésű műkő dohányzóasztalok, melyeknek külön extravagáns külsőt kölcsönöz a sötét üveg.

Többféle, mutatós egyiptomi üvegasztal közül is választhatunk, szavazzunk a leginkább bútorainkhoz illőre! Ha valami más, valami extravagáns kell, ne habozzunk! A figurás üvegasztalok ideálisak számunkra. Nemcsak nekünk fognak nagyon tetszeni…


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe
Gardróbszekrény választék

Gardróbszekrény választék

Ebbe aztán lehet pakolni!
Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!
Gyerek- és dekorlámpa választék

Gyerek- és dekorlámpa választék

Mit néznénk szívesen a falon?
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?