Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Étkezőgarnitúra mindenhová kell!

A konyha, az étkező nem lehet teljesen kész, ha nincs meg a megfelelő étkezőgarnitúránk! Mindegy, milyet választunk, csak legyen elég nagy számunkra és remekül illeszkedjen a helyiségbe!

Sokszor a bőség zavarában nem is tudjuk eldönteni, melyik bútor lenne a legmegfelelőbb! Így van ez az étkezőgarnitúra esetében is, hiszen rengeteg modell áll rendelkezésünkre – mindazonáltal, csak bizonyos stílusúak és színűek jöhetnek szóba a kész étkezőbe, konyhába! Méretét tekintve a garnitúra állhat a kis konyhában, de a nappali részét is alkothatja.

Nem mindegy, hogy maximum négy személyre vásárolunk étkezőgarnitúrát, vagy gyakran előfordul, hogy sok a vendégünk, és egy kihúzható, nagyobbítható étkezőasztal lenne jó, amely köré akár nyolc szék is elfér?

Akár hagyományos, klasszikus stílusban gondolkodunk, akár egy tökéletesen modern, sőt meghökkentő külsejű garnitúrát képzeltünk el, megtaláljuk azt, amely kinézetét és méretét tekintve is megfelelő!

A klasszikus étkezőgarnitúra-kínálat kétségtelenül sok modellel csigáz fel bennünket.

A szép, díszített vagy faragott, magas támlás fa székek és méretes, masszív tömör fa étkezőasztalok – többféle formában - számos hagyományos konyha és étkező részei lehetnek elegáns külsejükkel.

Ugyanakkor a modern megjelenés sem zárja ki az eleganciát!

Egy MDF lap-lakkozott tömörfa kombinációjú étkezőgarnitúra textilbőr bevonatú étkezőszékekkel például ugyanúgy eleganciát sugároz, de nem fog túlságosan elmaradni elegancia tekintetében az sem, aki egy szögletes vonalvezetésű, különleges, dekoratív háttámlás székekkel készült garnitúrára voksol.

Természetesen a modern étkezők igen változatosak lehetnek. Tömör fából, bútorlapból, de üvegasztallal és krómozott acélvázas, textilbőr bevonatú székekkel is választhatunk garnitúrát, a legkülönfélébb külsővel.

A kellemes, otthonos hangulatot adó fa garnitúrákkal szemben az üvegasztalos változatok légiesnek és hidegnek tűnhetnek, ám kétségtelenül modernek és fiatalosak. Kifejezetten nőies és férfias megjelenésűeket is kiszemelhetünk, így kiválóan hozzájárulhatnak otthonunk egyedi hangulatához.

Aki egyszerű külsejű, nyitható asztalt szeretne mutatós fa árnyalatban, kis helyet foglaló étkezőszékekkel, ilyen garnitúrát is minden további nélkül talál!

Válasszunk az étkezőgarnitúra mellé hozzáillő zsúrkocsit is. Vendégségkor különösen hasznos lehet!Kapcsolódó cikkek

Fenyőből íróasztalt!

Fenyőből íróasztalt!

Masszív és hangulatos társ a tanuláshoz!
Konyha

Konyha

Az vagy, amit ahol eszel.. avagy mi történik a konyhában?
Gyerek- és dekorlámpa választék

Gyerek- és dekorlámpa választék

Mit néznénk szívesen a falon?
Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Egészséges alvás minden nap!