Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Étkezőgarnitúra mindenhová kell!

A konyha, az étkező nem lehet teljesen kész, ha nincs meg a megfelelő étkezőgarnitúránk! Mindegy, milyet választunk, csak legyen elég nagy számunkra és remekül illeszkedjen a helyiségbe!

Sokszor a bőség zavarában nem is tudjuk eldönteni, melyik bútor lenne a legmegfelelőbb! Így van ez az étkezőgarnitúra esetében is, hiszen rengeteg modell áll rendelkezésünkre – mindazonáltal, csak bizonyos stílusúak és színűek jöhetnek szóba a kész étkezőbe, konyhába! Méretét tekintve a garnitúra állhat a kis konyhában, de a nappali részét is alkothatja.

Nem mindegy, hogy maximum négy személyre vásárolunk étkezőgarnitúrát, vagy gyakran előfordul, hogy sok a vendégünk, és egy kihúzható, nagyobbítható étkezőasztal lenne jó, amely köré akár nyolc szék is elfér?

Akár hagyományos, klasszikus stílusban gondolkodunk, akár egy tökéletesen modern, sőt meghökkentő külsejű garnitúrát képzeltünk el, megtaláljuk azt, amely kinézetét és méretét tekintve is megfelelő!

A klasszikus étkezőgarnitúra-kínálat kétségtelenül sok modellel csigáz fel bennünket.

A szép, díszített vagy faragott, magas támlás fa székek és méretes, masszív tömör fa étkezőasztalok – többféle formában - számos hagyományos konyha és étkező részei lehetnek elegáns külsejükkel.

Ugyanakkor a modern megjelenés sem zárja ki az eleganciát!

Egy MDF lap-lakkozott tömörfa kombinációjú étkezőgarnitúra textilbőr bevonatú étkezőszékekkel például ugyanúgy eleganciát sugároz, de nem fog túlságosan elmaradni elegancia tekintetében az sem, aki egy szögletes vonalvezetésű, különleges, dekoratív háttámlás székekkel készült garnitúrára voksol.

Természetesen a modern étkezők igen változatosak lehetnek. Tömör fából, bútorlapból, de üvegasztallal és krómozott acélvázas, textilbőr bevonatú székekkel is választhatunk garnitúrát, a legkülönfélébb külsővel.

A kellemes, otthonos hangulatot adó fa garnitúrákkal szemben az üvegasztalos változatok légiesnek és hidegnek tűnhetnek, ám kétségtelenül modernek és fiatalosak. Kifejezetten nőies és férfias megjelenésűeket is kiszemelhetünk, így kiválóan hozzájárulhatnak otthonunk egyedi hangulatához.

Aki egyszerű külsejű, nyitható asztalt szeretne mutatós fa árnyalatban, kis helyet foglaló étkezőszékekkel, ilyen garnitúrát is minden további nélkül talál!

Válasszunk az étkezőgarnitúra mellé hozzáillő zsúrkocsit is. Vendégségkor különösen hasznos lehet!Kapcsolódó cikkek

Fix kanapé és heverő kínálat

Fix kanapé és heverő kínálat

Jó rajta pihenni, az fix...
Franciaágy - modern ágykeretek

Franciaágy - modern ágykeretek

Izgalmas ágyat modern otthonba!
Szőnyeg

Szőnyeg

Hogyan is készül?
Dohányzóasztal - figurákkal

Dohányzóasztal - figurákkal

Ilyen nem lesz mindenkinek…
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!