Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Fix kanapé és heverő kínálat

Nem ülőgarnitúrát szeretnénk, sokkal inkább egy szép heverőt, amely jól mutatna a sarokban, vagy egy kisebb méretű kanapét a nappaliba? Itt a lehetőség, hogy kiválasszuk!

Kisméretű szobánkba keresünk ülőalkalmatosságot, amely nem foglal sok helyet, de lehet rajta ejtőzni, vagy jól jönne a sarokba egy karfás, kényelmes heverő? Mindkettőt megtaláljuk, ha megvan a döntés: ő kell nekünk!

A fix kialakítású, 1 személyes modellek egy része tökéletesen alkalmas mindennapos alvásra, nemcsak kárpitozott, bonellrugós fekvőfelülete miatt, de gerincvédő- vagy a relax zóna is garantálja a zavartalan pihenést, az egészséges alátámasztást.

A hagyományos heverők kedvelőinek a klasszikus megjelenésű, mutatós szövetekkel választható modellek lesznek a kedvencei, ezeket idősebb családtagjaink is szeretni fogják: magas ülőfelületük miatt ezekről a heverőkről könnyű felkelni, karfás, háttámlás kivitelezésük pedig véd a hideg faltól, öröm rajtuk aludni!

Aki azonban merészebb, modern vonalakra vágyik, az visszafogottabb és élénk, dinamikus színekben is megtalálja az igazit!

A táskarugós heverők, annak ellenére, hogy ránézésre alighanem csak kanapénak néznénk őket, ideális pihenőhellyel szolgálnak akár minden éjszakára, matracos ülő- és fekvőfelületük miatt.

A legtöbb modell rendelkezik ágyneműtartós rekesszel vagy ágyneműtartó funkcióval, nem kell hát attól félnünk, hogy a takarók, párnák számára is külön bútort kell szereznünk.

Csak vendégágynak használható fix kanapé, heverő is akad: ha a gyerekszoba terébe egy mutatós, napközbeni olvasásra, játékra alkalmas modellre vágyunk, a szivacsmatracból hajtogatott kanapét nekünk találták ki.

A nappali, a hálószoba vagy a vendégszoba terében azonban ugyanúgy megtalálják a helyüket ezek a szép, helytakarékos kanapék és heverők, mint a gyerkőcbirodalomban! Szavazzunk rájuk!Kapcsolódó cikkek

Tükör, fogas és szobainas változatok

Tükör, fogas és szobainas változatok

Hasznos kiegészítők – hogy teljes legyen a lakás!
Étkezőasztal kínálat

Étkezőasztal kínálat

A konyha főszereplője: az étkezőasztal
Szépség

Szépség

Ízlések és pofonok, avagy mitől lesz szép egy kanapé?
Fenyő komód kínálat

Fenyő komód kínálat

Tömör fenyőben sok minden elfér!
Könyvespolcra bármi mehet!

Könyvespolcra bármi mehet!

Egy egyszerű és nagyszerű bútordarab