Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Fix kanapé és heverő kínálat

Nem ülőgarnitúrát szeretnénk, sokkal inkább egy szép heverőt, amely jól mutatna a sarokban, vagy egy kisebb méretű kanapét a nappaliba? Itt a lehetőség, hogy kiválasszuk!

Kisméretű szobánkba keresünk ülőalkalmatosságot, amely nem foglal sok helyet, de lehet rajta ejtőzni, vagy jól jönne a sarokba egy karfás, kényelmes heverő? Mindkettőt megtaláljuk, ha megvan a döntés: ő kell nekünk!

A fix kialakítású, 1 személyes modellek egy része tökéletesen alkalmas mindennapos alvásra, nemcsak kárpitozott, bonellrugós fekvőfelülete miatt, de gerincvédő- vagy a relax zóna is garantálja a zavartalan pihenést, az egészséges alátámasztást.

A hagyományos heverők kedvelőinek a klasszikus megjelenésű, mutatós szövetekkel választható modellek lesznek a kedvencei, ezeket idősebb családtagjaink is szeretni fogják: magas ülőfelületük miatt ezekről a heverőkről könnyű felkelni, karfás, háttámlás kivitelezésük pedig véd a hideg faltól, öröm rajtuk aludni!

Aki azonban merészebb, modern vonalakra vágyik, az visszafogottabb és élénk, dinamikus színekben is megtalálja az igazit!

A táskarugós heverők, annak ellenére, hogy ránézésre alighanem csak kanapénak néznénk őket, ideális pihenőhellyel szolgálnak akár minden éjszakára, matracos ülő- és fekvőfelületük miatt.

A legtöbb modell rendelkezik ágyneműtartós rekesszel vagy ágyneműtartó funkcióval, nem kell hát attól félnünk, hogy a takarók, párnák számára is külön bútort kell szereznünk.

Csak vendégágynak használható fix kanapé, heverő is akad: ha a gyerekszoba terébe egy mutatós, napközbeni olvasásra, játékra alkalmas modellre vágyunk, a szivacsmatracból hajtogatott kanapét nekünk találták ki.

A nappali, a hálószoba vagy a vendégszoba terében azonban ugyanúgy megtalálják a helyüket ezek a szép, helytakarékos kanapék és heverők, mint a gyerkőcbirodalomban! Szavazzunk rájuk!Kapcsolódó cikkek

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába? Micsoda flancolás!
Padlóburkolat

Padlóburkolat

A hidegburkolatokról...
Szőnyeg

Szőnyeg

Hogyan is készül?
Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!
Emeletes- és galériaágy kínálat

Emeletes- és galériaágy kínálat

Két gyerkőcöt egy sarokba!