Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Fix kanapé és heverő kínálat

Nem ülőgarnitúrát szeretnénk, sokkal inkább egy szép heverőt, amely jól mutatna a sarokban, vagy egy kisebb méretű kanapét a nappaliba? Itt a lehetőség, hogy kiválasszuk!

Kisméretű szobánkba keresünk ülőalkalmatosságot, amely nem foglal sok helyet, de lehet rajta ejtőzni, vagy jól jönne a sarokba egy karfás, kényelmes heverő? Mindkettőt megtaláljuk, ha megvan a döntés: ő kell nekünk!

A fix kialakítású, 1 személyes modellek egy része tökéletesen alkalmas mindennapos alvásra, nemcsak kárpitozott, bonellrugós fekvőfelülete miatt, de gerincvédő- vagy a relax zóna is garantálja a zavartalan pihenést, az egészséges alátámasztást.

A hagyományos heverők kedvelőinek a klasszikus megjelenésű, mutatós szövetekkel választható modellek lesznek a kedvencei, ezeket idősebb családtagjaink is szeretni fogják: magas ülőfelületük miatt ezekről a heverőkről könnyű felkelni, karfás, háttámlás kivitelezésük pedig véd a hideg faltól, öröm rajtuk aludni!

Aki azonban merészebb, modern vonalakra vágyik, az visszafogottabb és élénk, dinamikus színekben is megtalálja az igazit!

A táskarugós heverők, annak ellenére, hogy ránézésre alighanem csak kanapénak néznénk őket, ideális pihenőhellyel szolgálnak akár minden éjszakára, matracos ülő- és fekvőfelületük miatt.

A legtöbb modell rendelkezik ágyneműtartós rekesszel vagy ágyneműtartó funkcióval, nem kell hát attól félnünk, hogy a takarók, párnák számára is külön bútort kell szereznünk.

Csak vendégágynak használható fix kanapé, heverő is akad: ha a gyerekszoba terébe egy mutatós, napközbeni olvasásra, játékra alkalmas modellre vágyunk, a szivacsmatracból hajtogatott kanapét nekünk találták ki.

A nappali, a hálószoba vagy a vendégszoba terében azonban ugyanúgy megtalálják a helyüket ezek a szép, helytakarékos kanapék és heverők, mint a gyerkőcbirodalomban! Szavazzunk rájuk!Kapcsolódó cikkek

Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…
Asztalra tehető lámpák

Asztalra tehető lámpák

Kicsi lámpa, nagy fénnyel!
Hab matrac választék

Hab matrac választék

Habozni lehet, de ne ezzel a matraccal!
Gyerekkanapé változatok

Gyerekkanapé változatok

Egy kis plusz kényelem a gyerekszobában!