Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Design stílusú kanapék

Olyan kanapét szeretnénk, amilyen nagy valószínűséggel nincs másnak? Készíttethetünk egyedit, de szavazhatunk design kanapéra is, ami egész biztosan bűvkörébe von bennünket!

Modern berendezésű az otthonunk? Szeretjük a különleges bútorokat? Akkor az ülőgarnitúránk sem lehet másmilyen: a design kanapé tökéletesen illeszkedik majd szobáinkba! Kerüljön bár a nappaliba a tévé elé, a hálószoba, gyerekszoba vagy a vendégszoba terébe, hogy kényelmesen le lehessen ülni, a design kanapé kiválasztását nem fogjuk megbánni!

Ránézésre is csalogató! Szemrevaló, egyedi külseje miatt nyomban ki szeretnénk próbálni! Vannak, akik idegenkednek ezektől a merészen modern kanapéktól, pedig tudják mindazt, amit a hagyományos modellek.

Akár bonellrugós, akár dupla rugós, akár táskarugós vagy hevederes az ülőfelületük, mennyei kényelemben részesítik a rajtuk ücsörgőket, és a legtöbbjük ágynak is kinyitható, vagy kérhető ágyneműtartós és ággyá alakítható változatban.

Modelltől függően kárpitozott és valódi bőr bevonatot egyaránt választhatunk.

Dinamikus, friss, lendületes terekbe igazi főnyeremény egy design kanapé vagy heverő, de természetesen az idősebb korosztály is megtalálja közöttük a neki tetsző modellt, egy egyenes vonalvezetésű vagy hagyományosabb vonalakat követő fix kanapéban, modern lábakkal és megoldásokkal.

Ha az ötvenes évek hangulata ragad minket magával, számos nosztalgikus külsejű, mégis modern és kényelmes kanapé közül választhatunk!

A táskarugós design kanapék a háttámlát egyszerűen hátradöntve kiválóak akár mindennapos alvásra is.

A természetes, skandináv stílusú dizájntól kezdve a brit zászlós szövettel bevont, fiatalos modellekig bármilyet találunk! Utóbbi a kamasz szobájában is nagyszerűen mutat, de egy szivacsos, színes kanapé is igazán ideális gyerekszobába. A minimál terek igazi sztárjaival is találkozunk!

A kanapék a legkülönfélébb stílusban és kivitelben lehetnek a miénk: ne szalasszuk el a lehetőséget, ha igazán modern szobára vágyunk!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Hogy szép asztalt ülhessünk körül…
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Ülőgarnitúra - sarokba

Ülőgarnitúra - sarokba

Kicsi a lakás? Üljünk a sarokba!
Rugós kanapék

Rugós kanapék

Ha igazán kényelmesen szeretnél aludni, akkor rugós kanapét válassz!