Fejléc scriptblokk

Gyerekszoba elemes bútorokkal

A szülők általában azt szeretnék, ha gyermekük környezete hangulatos és inspiráló lenne. Tökéletes összhangot teremthetünk a gyerekszobában elemes bútorokkal!

Mire van szüksége egy gyerkőcnek? Kisbabaként még csak gyerekágyra, a szülőnek pedig mellette szekrényre és pelenkázóra! No de ahogy nő a csemete, úgy kell egyre több bútornak is lennie a szobában.

A babaágyat megfelelő méretű gyerekágy váltja fel, hozzá pedig több komód, könyvespolc, fali polc csatlakozik, hogy minden játék, füzet, kötet elférjen! Már az óvoda végén szükség lehet íróasztalra is, az iskolásoknak pedig mindenképp kell egy praktikus tanulóasztal!

Mindezeket egyben beszerezhetjük ugyanabban a mutatós stílusban, ha elemes gyerekszoba bútor lesz a választásunk.

A szekrények mellett kényelmes és több módon kihasználható emeletes ágy vagy galériaágy is állhat, sőt a csemeték birodalmába egy kisebb méretű nappali szekrénysor is jól megfér.

Válasszunk ifjúsági szekrénysort, ha íróasztalt, ruhás szekrényt és könyvespolcot egyben megoldanánk – praktikus, szép, és egy falon könnyen elfér!

Kisbútor, vitrin, tárolószekrény, pakoló kell egyforma stílusban? Legyen mutatós összhang a bútorok között, ne keresgéljük őket külön! Egyszínű, egyszerű külsejű, mégis kellemes hangulatú elemes bútorokat szeretnénk? Gyönyörű dió- vagy juhar alapszínű, fényes fehér vagy vidám, kék, zöld, narancs frontrészekkel kombinált gyerekbútort?

Tiniszobába kellene egy uniszex színvilággal rendelkező, modern és sportos összeállítás? Bármelyiket választhatjuk! Ha időtakarékos és harmonikus megoldás kell…


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
Író- és számítógépasztal változatok

Író- és számítógépasztal változatok

Egy kihagyhatatlan bútordarab
Komód és kisszekrény

Komód és kisszekrény

Kis helyen is elfér, rengeteg dolgot tárol!
Textilbőr anyagok

Textilbőr anyagok

Tudnivalók a textilbőrről
Sarokba az étkezővel!

Sarokba az étkezővel!

Használjuk a sarkot falatozásra!