Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Dohányzóasztal - üveglappal

Akár modern, akár klasszikus berendezésű az otthonunk, egy szép üveg dohányzóasztalnak mindig találunk helyet. Csak hagyjuk érvényesülni!

Vannak, akik csakis a fa bútorokra szavaznak, ám az üveg dohányzóasztalok jellegzetes tulajdonságait aligha pótolja egy fa asztal. Kellemes, könnyed megjelenés, légies elegancia – ezekkel az előnyökkel biztosan szolgál egy mutatós üveg dohányzóasztal, és természetesen modelltől függően egyéb extrákkal is megörvendezteti használóját!

Akár modern nappaliba, akár hagyományos vagy klasszikus berendezésű otthonba szánjuk, nem járunk rosszul vele. Érdemes azonban olyat választani, ami stílusában tökéletesen illeszkedik szobánk bútoraihoz!

Az ülőgarnitúrával együtt a dohányzóasztal is a nappali „sztárja” – előtérben van, mindenki köré gyűlik, így egy jól eltalált asztal valóban főnyeremény: nemcsak szép, praktikus és kellően méretes is.

A klasszikus vonalú, mégis modern, kerek vagy ovális asztallapos modelleket kedveljük?

Lágy vonalaikkal kiválóan simulnak egy nőiesebb környezetbe, különösen krómozott acél lábakkal – tömör fával díszített lábakkal stabilabb és határozottabb a külsejük, ha pedig masszívabb megjelenésű, mégis könnyed üveglapos dohányzóasztalt szeretnénk, egy hasáb MDF lábakkal készült modell biztosan megfelel ízlésünknek!

Ha csupán kör alakú kisasztalra pakolnánk fel az italunkat és a rágcsálnivalót, egy krómozott csővázas kisasztal áttetsző vagy fekete színben is a miénk lehet; rendkívül modern, akárcsak a változatos, sőt eklektikus vagy üvegszálas vázzal készült dohányzóasztalok.

Modern és minimál terekbe gyönyörűen mutatnak a szögletes, fiókos modellek, melyek természetes fa furnérral lamináltan kaphatók.

Aki a feketét- vagy a kétszínűt szereti, válasszon ilyen üvegasztalt! High-tech terekbe akár hajlított üvegből készült asztal is kerülhet, vagy retró hangulatú és piros pöttyös!

Ne csak külseje nyerjen meg bennünket - fontos, hogy üvegasztalunk elegendő helyet biztosítson a csészéknek, poharaknak, a süteményes tálnak, ha több vendég jön; ha azonban csak kevesen ülik körül, elég egy kisebb, akár kerek asztalka is, melyen saját kávénk és a távirányító elfér.

Bőven van választék, a téglalap alakú asztallapok például nagyszerűen pakolhatók nagyobb társaság esetén is. A legtöbb üvegasztal aljában megtaláljuk az újságtartó polcot, ami kiváló segítség kisméretű asztaloknál is a lapok és az apróságok elpakolásában. Azért tartsunk rendet, mert ez a gyönyörű üveglap bizony átlátszik…!

A víztiszta mellett persze homokfúvott vagy festett üveglapos dohányzóasztalt is választhatunk – ha színeiben és stílusában passzol a helyiségbe! Válasszuk a legmegfelelőbbet!Kapcsolódó cikkek

Elemekből berendezést!

Elemekből berendezést!

Hogy minden egységes legyen…
Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Hogy görnyedni sose kelljen…!
Étkezőszékek ebédlőbe

Étkezőszékek ebédlőbe

…és mire fogunk leülni?
Asztalra tehető lámpák

Asztalra tehető lámpák

Kicsi lámpa, nagy fénnyel!
Szőnyeg

Szőnyeg

Hogyan is készül?