Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ülőgarnitúra - bőrből

Régóta álmodozunk arról, hogy egy szép napon gyönyörű bőr ülőgarnitúra díszíti majd a nappaliszobánkat? Ha elérkezett az idő, hogy birtokba vegyük, válasszuk ki a legjobbat!

Valljuk be: nehéz ellenállni egy valódi bőr ülőgarnitúra látványának! Előkelő eleganciájukkal ezek a bútorok azonnal megnyerik az embert, szinte vonzzák a tekintetet. Szinte lehetetlen megállni, hogy ne üljünk rajtuk, legalább egy kicsit! A bőr ülőgarnitúrába élmény belehuppanni, hiszen szépsége mellett igen kényelmes is.

Az elegáns vonalvezetés hívei minden bizonnyal díjazzák a háttámlát kiemelő, szép tűzéseket, a kettős varrást és a - több modellhez is kérhető – fabetétet, mely még meggyőzőbbé varázsolja az önmagában is gyönyörű garnitúrát.

Akár elemes bőrülőgarnitúrában gondolkodunk, akár csak egy sarokülő fér el kényelmesen a szobában, nem maradunk hoppon!

Az elemes modelleket több-kevesebb fotellel és két- vagy háromszemélyes kanapéval – tehát 3 2 1 vagy 3 1 1 felállásban - szerezhetjük be, ahogy számunkra a legmegfelelőbb!

Határozottabb, férfiasabb megjelenésű, vagy inkább lágyabb vonalú, világos színű modell illene a nappaliba?

A klasszikus valódi bőr ülőgarnitúra-kínálatban bőségesen válogathatunk mindkét típusból.

A hagyományosabb vonalak rajongói voksolhatnak a visszafogottan modern változatokra, de a rafinált, minimalista terekben is remekül mutató modern garnitúrák szerelmesei is megtalálják a nekik valót!

Tökéletesen szögletes, szivacsos sarokkanapéra vágyunk? Vagy egy design kanapé és fotelek elégítenék ki vágyainkat? Alacsony támlás, modern, puffal kiegészített sarokkanapét szeretnénk? Válasszunk igényeink szerint! A valódi bőr ülőgarnitúrák sötét változatban irodába is kitűnően beválnak.

A bőrgarnitúrák többsége kérhető kinyitható, ágyazható és ágyneműtartós résszel ellátott változatban: nem gond, ha látogatóba érkeznek a szülők vagy a barátok, vendégeinket kényelmesen elhelyezhetjük a pótágyon. Fekvőfelületük viszont mindennapos alvásra nem alkalmas.

Válasszunk egy igazi, masszív szépséget a nappali közepére vagy éppen a hangulatos sarokba – ahogy mindig szerettük volna…!Kapcsolódó cikkek

Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Egészséges alvás minden nap!
Padlóburkolat

Padlóburkolat

A hidegburkolatokról...
Könyvespolcra bármi mehet!

Könyvespolcra bármi mehet!

Egy egyszerű és nagyszerű bútordarab
Emeletes- és galériaágy kínálat

Emeletes- és galériaágy kínálat

Két gyerkőcöt egy sarokba!