Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Hab matrac választék

Tönkrement, használhatatlan lett az ágybetétünk? Új ágyat vettünk, de nincs benne matrac? Nézzünk körül a hideghab matracok között. Könnyednek tűnnek, de kiváló kényelemben részesítenek!

Ha új matrac után kell néznünk, vagy megfelelőt keresünk most vásárolt ágykeretünkbe és valóban zavartalan, pihentető alvásra vágyunk, minőségi ágybetétek között kell válogatnunk. Szavazzunk a magas szivacs sűrűségre, a hideghab matracokra!

A habmatracok fő alapanyaga a hideghab - az ortopédikus hideghab tulajdonságai a természetes latexével vetekednek!

A hideghab nyitott cellaszerkezete nem engedi, hogy a matrac befülledjen, vagyis szellőzése ideális. Hogy mennyire kemény egy matrac, azt pedig az dönti el, milyen térfogat sűrűségű habot alkalmaznak.

Gyorsabb a választásunk, ha kapásból tudjuk, milyen pozícióban alszunk legtöbbet.

Ha ugyanis oldalt fekve, akkor nekünk a lágy hideghab ágybetétek javasoltak; ha általában mindenhogyan fekszünk álmunkban, a félkeménnyel járunk legjobban, a stabilan háton alvók viszont válasszák a kemény habmatracot!

Több zónával rendelkező hideghab ágybetétet is találunk, mely a nyomáspontok csökkentésével garantál egészséges alátámasztást.

A habmatracok huzata szintén őrzi egészségünket, sőt egyes modellek E-vitaminos, antibakteriális huzattal készülnek. Alap matrachuzat ugyanúgy rendelkezésünkre áll, mint hideg- és melegtartó változat. Vannak viszont ágybetétek, melyekhez kétféle huzat kérhető: mindkettő jól vezeti a nedvességet, de az egyik szőtt és steppelt felső rétegű, a másik puha, frottír, levehető és mosható. A hideghab matracok főleg átlagos testsúlyúaknak biztosítanak remek alátámasztást. Mindennapos alvásra tökéletesek. Ágyba velük!Kapcsolódó cikkek

TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...
Vákuummatrac választék

Vákuummatrac választék

Tekerd ki és élvezd!
A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Mit kell tudni a színekről és a színek hatásairól?
Ülőgarnitúra - sarokba

Ülőgarnitúra - sarokba

Kicsi a lakás? Üljünk a sarokba!
A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A kanapé színének kiválasztása