Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Hab matrac választék

Tönkrement, használhatatlan lett az ágybetétünk? Új ágyat vettünk, de nincs benne matrac? Nézzünk körül a hideghab matracok között. Könnyednek tűnnek, de kiváló kényelemben részesítenek!

Ha új matrac után kell néznünk, vagy megfelelőt keresünk most vásárolt ágykeretünkbe és valóban zavartalan, pihentető alvásra vágyunk, minőségi ágybetétek között kell válogatnunk. Szavazzunk a magas szivacs sűrűségre, a hideghab matracokra!

A habmatracok fő alapanyaga a hideghab - az ortopédikus hideghab tulajdonságai a természetes latexével vetekednek!

A hideghab nyitott cellaszerkezete nem engedi, hogy a matrac befülledjen, vagyis szellőzése ideális. Hogy mennyire kemény egy matrac, azt pedig az dönti el, milyen térfogat sűrűségű habot alkalmaznak.

Gyorsabb a választásunk, ha kapásból tudjuk, milyen pozícióban alszunk legtöbbet.

Ha ugyanis oldalt fekve, akkor nekünk a lágy hideghab ágybetétek javasoltak; ha általában mindenhogyan fekszünk álmunkban, a félkeménnyel járunk legjobban, a stabilan háton alvók viszont válasszák a kemény habmatracot!

Több zónával rendelkező hideghab ágybetétet is találunk, mely a nyomáspontok csökkentésével garantál egészséges alátámasztást.

A habmatracok huzata szintén őrzi egészségünket, sőt egyes modellek E-vitaminos, antibakteriális huzattal készülnek. Alap matrachuzat ugyanúgy rendelkezésünkre áll, mint hideg- és melegtartó változat. Vannak viszont ágybetétek, melyekhez kétféle huzat kérhető: mindkettő jól vezeti a nedvességet, de az egyik szőtt és steppelt felső rétegű, a másik puha, frottír, levehető és mosható. A hideghab matracok főleg átlagos testsúlyúaknak biztosítanak remek alátámasztást. Mindennapos alvásra tökéletesek. Ágyba velük!Kapcsolódó cikkek

Zsenília szövetek

Zsenília szövetek

Tartós, széles színskálájú szövet
Emeletes- és galériaágy kínálat

Emeletes- és galériaágy kínálat

Két gyerkőcöt egy sarokba!
Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Hogy szép asztalt ülhessünk körül…
Lemosható szövet

Lemosható szövet

Az új kedvenc!
Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…