Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Gyerekkanapé változatok

Mert kanapé nemcsak felnőtteknek jár…! Egy kis ember szobájába is ideális megoldás a normál kanapékhoz hasonló modell, amelyen ejtőzni, játszani, olvasni és barátokat fogadni is lehet…

Sokat időzik gyermekünk a kanapénkon? Szeret elnyúlni az ülőgarnitúrán? Szerezzünk neki meglepetést azzal, hogy saját kanapéja lesz. Olyan, akár a felnőtteké, de kisebb, színes, kedves, mutatós, ráadásul többfunkciós is.

A kinyitható gyerekkanapék mindennapos alvásra nem alkalmasak, de kiválóan használhatók játékra, délutáni ejtőzésre, a gyermek kis barátjának vagy rokonának fogadására, aki a kihúzható szivacságyon kényelmesen elalhat akár egy-két éjszakát is.

Heverő, kanapé és játéktér egyben ez a kellemes megjelenésű gyerekbútor! Válasszunk modellt aszerint, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre. Túlzsúfolva azért ne legyen a gyerekszoba!

Egy szivacsos fotelágy például kisebb helyet foglal, mint egy, a felnőtt kanapék kicsinyített mása, de kiváló megoldás lehet egy szivacsos fotelágy is, amely normál állapotban kényelmes fekhely, de összehajtogatva modern, aranyos fotel válik belőle, mely pamut, textilbőr és vízlepergető huzattal is kapható! Igazi helytakarékos megoldás.

Egyszerű megjelenésű, de modern külsejű, szögletes gyerekkanapét is választhatunk, modelltől függően változatos színekben és mintákkal, sőt sokoldalú elrendezési lehetőséggel. Válasszuk a gyerekszoba terébe színben, stílusban leginkább illőt, no és a legkényelmesebben elhelyezhetőt! Ez a gyerekbútor csemeténk abszolút kedvence lesz!Kapcsolódó cikkek

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába? Micsoda flancolás!
Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszoba elemes bútorokkal

Gyerekszobát elemekből – máris kész a harmónia!
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!