Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - tömör fenyő

Ha melegségre, meghitt hálószobára vágyunk, aligha lehet más választásunk, mint egy gyönyörű fenyőágy! Persze, fenyő franciaágyból is sok fajta van…

A hálóban is természetes kényelemben – ha mindig is így gondoltuk, nem kérdés, milyen franciaágyat szeretnénk otthonunkba! A fenyő bútorok egyébként is könnyen elcsábítják az embert, hát még ha kényelmes is az az ágy…

tömör fenyő ágykeretek egyszerűek, mellőzik a különlegesen modern megoldásokat, de egyszerűségükben nagyszerűek: natúr vagy pácolt, lakkozott árnyalatukkal, barátságos megjelenésükkel otthonossá varázsolják a helyiséget, ráadásul tökéletesen vannak megalkotva ahhoz, hogy álmunk zavartalan legyen!

Ha természetes, de modern ágyra vágyunk, választhatunk persze a szögletesebb kivitelezésű modellekből is, melyek kiválóan illeszkedhetnek lakásunkba.

A 2 személyes fenyő ágykeretek azonban többségükben a visszafogottan modern vagy a hagyományos berendezésű otthonokban mutatnak legjobban. A miénk lehetnek szokványos vagy ívelt fejvéggel, átlagos méretben vagy szélesebb kivitelezésben.

Könnyű velük bánni: masszív, lakkozott fenyőből készülnek, az erős tömörfa ágykeretekhez csak egy megfelelő matracot kell beszereznünk, és már végig is heveredhetünk rajtuk! Választhatunk olyan modellt, amely ágyneműtartós részt is tartalmaz és a gázrugós megoldásnak köszönhetően könnyedén felnyitható ágyazáskor.

Ha azonban nem tartozik hozzá, vehetünk ágy alá helyezhető, oldalt kihúzható görgős ágyneműtartót is, hogy az ágynemű mindig a fekhelyünk közelében legyen!

Egyes modellek egyszemélyes ágy változatban is kaphatók, és természetesen hozzájuk illő éjjeliszekrénnyel is kiegészíthetjük őket, hogy minden kéznél legyen. A hálószoba és a vendégszoba is gyönyörű lesz vele! Lapraszerelten érkeznek otthonunkba, rövid időn belül élvezhetjük őket…Kapcsolódó cikkek

Kanapé vendégágynak

Kanapé vendégágynak

Hogy ne kelljen mindig hazasietni!
Fenyőből íróasztalt!

Fenyőből íróasztalt!

Masszív és hangulatos társ a tanuláshoz!
Álló lámpa kínálat

Álló lámpa kínálat

Hogy ne csak az erős fény legyen szép!
Ülőgarnitúra - sarokba

Ülőgarnitúra - sarokba

Kicsi a lakás? Üljünk a sarokba!
Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Kis térbe: dohányzóasztal puffokkal

Dizájn és hangulat kis terekbe