Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ágykeret - tömör fenyő

Ha melegségre, meghitt hálószobára vágyunk, aligha lehet más választásunk, mint egy gyönyörű fenyőágy! Persze, fenyő franciaágyból is sok fajta van…

A hálóban is természetes kényelemben – ha mindig is így gondoltuk, nem kérdés, milyen franciaágyat szeretnénk otthonunkba! A fenyő bútorok egyébként is könnyen elcsábítják az embert, hát még ha kényelmes is az az ágy…

tömör fenyő ágykeretek egyszerűek, mellőzik a különlegesen modern megoldásokat, de egyszerűségükben nagyszerűek: natúr vagy pácolt, lakkozott árnyalatukkal, barátságos megjelenésükkel otthonossá varázsolják a helyiséget, ráadásul tökéletesen vannak megalkotva ahhoz, hogy álmunk zavartalan legyen!

Ha természetes, de modern ágyra vágyunk, választhatunk persze a szögletesebb kivitelezésű modellekből is, melyek kiválóan illeszkedhetnek lakásunkba.

A 2 személyes fenyő ágykeretek azonban többségükben a visszafogottan modern vagy a hagyományos berendezésű otthonokban mutatnak legjobban. A miénk lehetnek szokványos vagy ívelt fejvéggel, átlagos méretben vagy szélesebb kivitelezésben.

Könnyű velük bánni: masszív, lakkozott fenyőből készülnek, az erős tömörfa ágykeretekhez csak egy megfelelő matracot kell beszereznünk, és már végig is heveredhetünk rajtuk! Választhatunk olyan modellt, amely ágyneműtartós részt is tartalmaz és a gázrugós megoldásnak köszönhetően könnyedén felnyitható ágyazáskor.

Ha azonban nem tartozik hozzá, vehetünk ágy alá helyezhető, oldalt kihúzható görgős ágyneműtartót is, hogy az ágynemű mindig a fekhelyünk közelében legyen!

Egyes modellek egyszemélyes ágy változatban is kaphatók, és természetesen hozzájuk illő éjjeliszekrénnyel is kiegészíthetjük őket, hogy minden kéznél legyen. A hálószoba és a vendégszoba is gyönyörű lesz vele! Lapraszerelten érkeznek otthonunkba, rövid időn belül élvezhetjük őket…Kapcsolódó cikkek

Tv-állvány kínálat

Tv-állvány kínálat

A tévének is kell megfelelő hely!
Nappali

Nappali

Itt az ideje, hogy többet tudj meg a nappaliról.
Lemosható szövet

Lemosható szövet

Az új kedvenc!
Mutatós tálalószekrényt!

Mutatós tálalószekrényt!

Ami a konyhát „öltözteti”
Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”