Fejléc scriptblokk

Asztalra tehető lámpák

Dohányzóasztalra, íróasztalra, komódra keresünk egy mutatós kis lámpát? Nem lesz nehéz a választás, hiszen stílusban és színben is számos modell áll rendelkezésünkre!

Az asztalra nem árt az erősebb fény – ha tanulni, olvasni akarunk az íróasztalnál, vagy hangulatfényt szeretnénk a komódra, szükségünk lesz egy kisebb méretű fényforrásra, amely kiváló partner ebben!

Ha tevékenységünk odafigyelést és olvasást kíván, mindenképp egy kellő fényt adó asztali lámpa mellett döntsünk: nem hagyja lankadni a figyelmet, akár lejjebb vagy feljebb is állítható.

Válasszunk ízlésünk szerint – lehet az egy praktikus, asztal szélére szerelhető lámpa, a maga mutatós, ódivatú búrájával, vagy ennek talpas változata.

Le-fel állíthatók a „gombafejű”, kicsiny fém-műanyag lámpák is, melyekből akad kerekebb vagy szögletesebb megjelenésű is, és persze színben is berendezésünkhöz igazíthatók. Könnyű velük bánni!

Kis méretben megtaláljuk a szokványos búrával készült fém lakberendezési kiegészítőket is, melyek szinte bármilyen stílusú otthonban jól mutatnak. Akár króm vagy bronz színben is a miénk lehetnek.

Asztalra csiptetős, élénk színű lámpát keresünk? Vagy egy kifejezetten férfias megjelenésű, szögletes vonalvezetésű modern asztali lámpát? Mindegyiket megtaláljuk.

Stílusos világítást és kissé keleties hangulatot ad a Bahia asztali lámpa, vagy a Bombai, melynek már kellemes árnyalatú búrája is különleges.

Elegáns, klasszikus bútorok mellett gyönyörűen mutathat egy antik stílusú lámpa, színes üveggel. Ugyancsak elegáns íróasztalra javasolt az érdekes külsejű banklámpa.

Kellemes hangulatfényt ad és mutatós dekoráció a gömb alakú kerámia törzzsel, színes textil búrával készült asztali lámpa.

Gyerekszobába nagyon mutatós lehet a lávalámpa vagy a csillámporos lámpa, de a mesefigurákkal díszített asztali gyereklámpa is telitalálat! Különleges hangulattermető a tofu lámpa vagy az eredeti sómécses, sólámpa is. Asztalra, komódra helyezve rendkívül dekoratívak, éjjeli lámpaként is használhatóak.


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Nappaliba szekrénysort!

Nappaliba szekrénysort!

Kellemes hangulatban a nappaliban!
Nappali

Nappali

Itt az ideje, hogy többet tudj meg a nappaliról.
Plüss, mikroplüss szövetek

Plüss, mikroplüss szövetek

Pihe-puha borítást a kanapéra!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Fürdőszoba berendezése könnyedén
Író- és számítógépasztal változatok

Író- és számítógépasztal változatok

Egy kihagyhatatlan bútordarab