Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Kókuszmatrac választék

Nem találunk megfelelő matracot ágykeretünkbe? Megérett a cserére a régi, vagy vadonatúj ágyunk vár remek matracra? Akár átlagos-, akár nagyobb a testsúlyunk, a kókusszal jól járunk.

Mit ér egy jó ágy, ha nincs benne megfelelő matrac? Többnyire nem a mutatós ágy, hanem az ágybetét dönti el, hogy mennyire alszunk kényelmesen. Számos szép ágykeret létezik, melyhez nem adnak matracot, hanem magunknak kell kiválasztanunk azt. Nos, ha a hab- vagy a rugós, esetleg a vákuummatracok között nem lelünk rá az igazira, a kókusz mindig beválik!

Háton és hason alvóknak ideális választás a kókuszmatrac, kemény vagy félkemény változatban. A kemény a nagy testsúlyúak számára is remek döntés – és ez nagy előnye a kókusz matracoknak -, míg a félkeményet átlagos testsúlyra ajánlják.

A kemény, heterogén habmatrac kókuszrosttal és perforált latex fekvőfelülettel biztosít kifogástalan pihenést – a perforált lemez izomzat-stimulálással a vérkeringést is segíti, miközben alszunk, így zsibbadással sem kell számolni!

Kétféle huzattal lehet a miénk, mindkettő kiválóan vezeti a nedvességet, de lehet szőtt, steppelt a felső rétege, vagy frottír és puha a tapintása, melynek huzata le is vehető.

No de mivel szolgál az átlagos testsúlyra kiváló, forgatható kemény vagy félkemény kókuszmatrac? A kókusz ortopédikus hideghabbal variálva nemcsak tökéletes alátámasztást nyújt, hanem akadálytalan átszellőzést is.

Huzata alap matracszövet, vagy speciális, meleget- és hideget megtartó típus. Akik mindenhogyan alszanak, azok számára is megfelelő választás, mivel a tartás számukra is ideális. Ha mindennapos alvásra keresünk egy tökéletes modellt, a hálószoba és a vendégszoba ágyába is kerüljön kókuszmatrac. Csak jól járhatunk vele!Kapcsolódó cikkek

Alaprajz

Alaprajz

Nem is olyan egyszerű, mint gondolnád.
Könyvespolcra bármi mehet!

Könyvespolcra bármi mehet!

Egy egyszerű és nagyszerű bútordarab
Tükör, fogas és szobainas változatok

Tükör, fogas és szobainas változatok

Hasznos kiegészítők – hogy teljes legyen a lakás!
Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

A gyermek praktikus fekhelye