Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Kókuszmatrac választék

Nem találunk megfelelő matracot ágykeretünkbe? Megérett a cserére a régi, vagy vadonatúj ágyunk vár remek matracra? Akár átlagos-, akár nagyobb a testsúlyunk, a kókusszal jól járunk.

Mit ér egy jó ágy, ha nincs benne megfelelő matrac? Többnyire nem a mutatós ágy, hanem az ágybetét dönti el, hogy mennyire alszunk kényelmesen. Számos szép ágykeret létezik, melyhez nem adnak matracot, hanem magunknak kell kiválasztanunk azt. Nos, ha a hab- vagy a rugós, esetleg a vákuummatracok között nem lelünk rá az igazira, a kókusz mindig beválik!

Háton és hason alvóknak ideális választás a kókuszmatrac, kemény vagy félkemény változatban. A kemény a nagy testsúlyúak számára is remek döntés – és ez nagy előnye a kókusz matracoknak -, míg a félkeményet átlagos testsúlyra ajánlják.

A kemény, heterogén habmatrac kókuszrosttal és perforált latex fekvőfelülettel biztosít kifogástalan pihenést – a perforált lemez izomzat-stimulálással a vérkeringést is segíti, miközben alszunk, így zsibbadással sem kell számolni!

Kétféle huzattal lehet a miénk, mindkettő kiválóan vezeti a nedvességet, de lehet szőtt, steppelt a felső rétege, vagy frottír és puha a tapintása, melynek huzata le is vehető.

No de mivel szolgál az átlagos testsúlyra kiváló, forgatható kemény vagy félkemény kókuszmatrac? A kókusz ortopédikus hideghabbal variálva nemcsak tökéletes alátámasztást nyújt, hanem akadálytalan átszellőzést is.

Huzata alap matracszövet, vagy speciális, meleget- és hideget megtartó típus. Akik mindenhogyan alszanak, azok számára is megfelelő választás, mivel a tartás számukra is ideális. Ha mindennapos alvásra keresünk egy tökéletes modellt, a hálószoba és a vendégszoba ágyába is kerüljön kókuszmatrac. Csak jól járhatunk vele!Kapcsolódó cikkek

Szépség

Szépség

Ízlések és pofonok, avagy mitől lesz szép egy kanapé?
Ülőgarnitúra - sarokba

Ülőgarnitúra - sarokba

Kicsi a lakás? Üljünk a sarokba!
Még egy hely: puff és ülőke

Még egy hely: puff és ülőke

Vessük be a puffot!
Klasszikus kanapék

Klasszikus kanapék

Többféle stílus, és kialakítás...
Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”