Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Kókusz-latex matrac választék

Két alapanyag már biztosan benne van, ami felhőtlen kényelemmel kényeztet bennünket! A kókusz-latex matracokkal felkészülhetünk a tökéletesen kielégítő alvásra.

Ha cserélni szeretnénk ágyunkban az ágybetétet, vagy olyan ágykeretet vettünk, melybe külön kell matracot szereznünk, érdemes olyan típusba beruháznunk, amitől hosszú ideig nem szeretnénk megválni! Többféle kényelmes ágybetét áll rendelkezésünkre, de köztük is külön figyelmet érdemel a kókusz-latex matrac! Miért?

Mert nemcsak természetes, pontrugalmas, antiallergén latex anyagával csábít szunyókálásra, hanem kényelmi zónáival is. A latex tökéletesen illeszkedik a test körvonalához, míg a kókuszrétegek a megfelelő alátámasztásról gondoskodnak. Az olyan modellek, melyekben csak kókuszmerevítés van a matracban, az enyhén kemény fekvőfelület kedvelőinek tökéletesek.

Forgatható ágybetétet is találunk, mely az asszimetrikusan elhelyezett kókuszrétegnek köszönhetően nem egyforma kemény mindkét oldalán – ha szükséges, alhatunk a keményebb oldalon is, mintha csak két ágyunk lenne!

A félkemény kókusz-latex matracok kis testsúlyúaknak szolgálnak megfelelő alátámasztással és legfőképpen azok alszanak majd jót rajta, akiknek minden pozícióban szokásuk pihenni. Az oldalt alvók számára ideális választás viszont a lágy latex matrac, kókuszréteg nélkül, de pihentető zónákkal és megerősített derékrésszel felszerelve! Ez a matrac átlagos testsúlyúaknak is tökéletes mindennapos alvásra.

A kókusz-latex ágybetétek ugyancsak kérhetők egyedi méretben, valamint huzatuk levehető és mosható, de egyes modellek alapszövettel lehetnek a miénk, illetve speciális meleg- és hidegtartó matrachuzattal. Bele vele az ágykeretbe!Kapcsolódó cikkek

Fenyő komód kínálat

Fenyő komód kínálat

Tömör fenyőben sok minden elfér!
Parketta

Parketta

Meleg- vagy hidegburkolat?
Falra rakható lámpák

Falra rakható lámpák

Lámpák, melyek őrzik a kicsik álmát!
Kókuszmatrac választék

Kókuszmatrac választék

Fokozott kényelem kókusszal!
Memóriás matrac választék

Memóriás matrac választék

Bízzunk a matrac memóriájában!