Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Kedves kiegészítők gyerekszobába

Íme néhány gyerekbútor, ami csak a lurkók birodalmában találja meg igazi helyét, no meg a rendeltetését! Mindazonáltal, nagyon jól jöhet.

Nem kell ahhoz túl nagy hely, hogy a gyerekszoba egy-két aranyos kiegészítővel is szebb és praktikusabb lehessen!

Ha például csemeténk szívesen üldögél, olvas összekuporodva egy fotelben, miért ne lehetne egy kényelmes, kedves, színpompás saját fotelje, ami ráadásul összecsukható is, ha épp nincs rá szükség?

Ideális kis gyerekszobákba is, hiszen összehajtogatva bárhová befér, ám bármikor előkapható, ha a lurkó használni akarja.

Fiúsabb és lányosabb megjelenésű fotelek is vannak, akad itt kis szék kutya- és focirajongók számára, de azoknak is, akik egy üde halacskás-, vagy hercegnős rózsaszín fotellel lepnék meg gyermeküket.

A gyerekbirodalom „velejárója”, hogy sokszor képtelenség gyorsan rendet rakni.

Ám azt meg lehet oldani, hogy a gyerkőc leggyakrabban használt ruháit, kiegészítőit egy gyerekfogasra pakoljuk – ez állhat a saját szobájában, játékos megjelenésének és vidám színeinek köszönhetően nagy kedvenc lehet.

Kapható kutya figurával, autóval az akasztós rész felett, de akár álló ceruzát formázó fogasunk is lehet, többféle mutatós színben! Lepjük meg csemeténket egy praktikus és igazán játékos kisbútorral, gyerekszoba kiegészítővel!Kapcsolódó cikkek

Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.
Ülőgarnitúra - elemes

Ülőgarnitúra - elemes

Ideális otthoni kényelem!
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!
Képet a falra!

Képet a falra!

Milyen hangulatot válasszak?
Emeletes- és galériaágy kínálat

Emeletes- és galériaágy kínálat

Két gyerkőcöt egy sarokba!