Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Dohányzóasztal - fából, bútorlapból

Hogyan is nézne ki egy nappali dohányzóasztal nélkül? Egy mutatós, praktikus asztalra szükségünk van az ülőgarnitúra mellett, de hogy ezen belül milyen a külseje, csak rajtunk múlik!

Egy dohányzóasztal nagy segítséget jelent a nappaliban: nélküle csonka lenne a szoba összképe, nem lenne hová lerakni sem a tévé irányítóját, sem az újságokat, sem a kávés- vagy a teás csészét, a vendégeknek felszolgált rágcsálnivalóról nem is szólva.

Választásunkat sokban meghatározza viszont, hogy milyen asztal van összhangban a kanapéval, ülőgarnitúrával, mekkorán férünk el kényelmesen.

Ha általában többen üljük körül az asztalt, nagyobbra lesz szükségünk, ha viszont csak egyedül vagy ketten, egy kicsi, de mutatós is tökéletesen megteszi!

Sokan szeretik és választják a faasztalokat, bútorlapos asztalokat: kellemes fa árnyalatuk természetes külsőt kölcsönöz, de kaphatók a legkülönfélébb színekben és változatos formákban is, a különlegesebb bútorok kedvelői számára!

Hagyományos ülőgarnitúrákhoz remek választások a klasszikus dohányzóasztalok, négyszögletes, kerek vagy ovális formában.

Egy kedves, tömör fa kisasztal az egyedülállókat is tökéletesen kielégíti. Eleganciában verhetetlenek!

Nem kell azonban nélkülözniük az eleganciát azoknak sem, akik modern dohányzóasztalt szeretnének.

A masszív megjelenésű, szögletes asztalok szintén kaphatók természetes fa árnyalatokban, vagy mutatós, sötét színekben, így könnyen beleilleszthetők a szoba miliőjébe.

Ha valami igazi különlegességet szeretnénk, telefonkagylóra emlékeztető bútorlapos asztalt, vagy négy irányba nagyobbítható, csíkozott mintájú faasztalt is választhatunk!

Minimál terekbe tökéletesen passzol egy összecsukva igen helytakarékos, szükség esetén viszont kihajtogatható dohányzóasztal, de választhatunk akár egy hiányos kockára hasonlító modellt vagy üvegszálas, gömb alakút is.

Aki szereti keverni a stílusokat, annak jó szívvel ajánlhatók a faasztalok, bútorlapos asztalok krómozott acél lábakkal vagy üveglap-betéttel. Csak választanunk kell…!Kapcsolódó cikkek

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Forgószék vagy tárgyalószék kell?

Hogy görnyedni sose kelljen…!
Franciaágy - modern ágykeretek

Franciaágy - modern ágykeretek

Izgalmas ágyat modern otthonba!
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Gyerekeknek való forgószékek

Gyerekeknek való forgószékek

Szék a gyerkőc „munkahelyén”
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Mi a fontos a szövet választásakor?