Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Elemekből berendezést!

Nappali, hálószoba, gyerekszoba vagy ebédlő? Tegyük valamennyit mutatósan egységessé elemes bútorokkal. Így nem nehéz megteremteni a harmóniát!

Azt szeretnénk, hogy otthon helyiségeit ne csak nekünk tetsző bútorok alkossák, hanem ezek egymással is kitűnő összhangban legyenek? Akkor nekünk valók az elemes bútorok. E bútorcsaládok jellegzetessége, hogy minden elem ugyanolyan stílusban megvan bennük, amire az adott helyiségben szükségünk lehet – legyen az nappali, hálószoba, étkező vagy gyerekszoba, sőt akár fürdőszoba.

Nem kell külön keresgélnünk ágyat a szekrények mellé, vagy dohányzóasztalt a nappali szekrénysorhoz, sőt az étkezőasztal és a székek mellé komódot sem, hiszen minden meglesz egyben.

Csodálatos összeállításokat találunk, bármelyik stílusra szavazunk is. Ha egyszerű berendezésű lakást képzeltünk el, mutatós fa árnyalatú bútorokkal, valósítsuk meg elképzelésünket praktikus és szép, nappaliba való elemes bútorokkal.

Ha a hagyományos bútorokat szeretjük, az a legszebb, ha a gyönyörű klasszikus szekrénysor mellett a dohányzóasztal, a vitrin, az íróasztal is egyforma. A dolgozószoba is tökéletes elemes bútorokkal.

A fürdőbe rendeljünk hangulatos, mutatós elemes bútort, mely valósággal körbefogja a mosdót, és minden részével segíti a reggeli készülődést vagy az esti lefekvést…

Egységes gyerekszoba a vágyunk? Ágyat, gardróbot, asztalt és komódot egyforma stílusban találunk. Modern, netán minimalista szobát szeretnénk? Akkor válasszunk egy különleges, szögletes vonalú nappali berendezést, szekrényekkel, komóddal, tv-állvánnyal, sőt dohányzóasztallal.

Polcokkal ugyancsak felszerelhetjük a szobát, melyek tökéletesen a bútor stílusát fogják követni. Az étkezőt is mindenki megcsodálja majd, ha a tálalószekrény kiválóan egyezik az étkezőasztallal és a székekkel, netán a komódokkal is. Kiegészítőkkel ugyancsak hozzájárulhatunk a helyiség összhangjához, hiszen egyes elemes bútorcsaládokhoz még akár tükröt is kaphatunk. Vágjunk bele a berendezésbe!Kapcsolódó cikkek

Gyerekmatracból a legjobbat!

Gyerekmatracból a legjobbat!

A gyermeké is legyen kényelmes!
Gardróbszekrény választék

Gardróbszekrény választék

Ebbe aztán lehet pakolni!
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...
Zsákvászon anyagok

Zsákvászon anyagok

Mi a fontos a szövet választásakor?
Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…