Fejléc scriptblokk

Éjjeliszekrény választék

Ágy mellé szinte kötelező, de ülőgarnitúra, kanapé mellett is kiváló segítség egy éjjeliszekrény – hiszen csak a legszükségesebb dolgainkból is több lehet…

Amikor nyugovóra térünk, kezünk ügyébe mindig hiányzik valami! Elég, ha csak felkapcsolnánk a kislámpát, letennénk az éppen olvasott könyvet, újságot, vagy éjszaka zsebkendőt szeretnénk elővenni – nos, ezek a dolgok mind kényelmesen elférnek egy éjjeliszekrényen! Az éjjeliszekrény pedig az ágy oldalán – de kanapé mellett is jó szolgálatot tehet.

Ez a kisbútor önmagában is kiváló kis kiegészítő: jól mutat rajta egy hangulatlámpa, és „kitölti a helyet” apró, de mutatós termetével bárhol, ahol szükség van rá.

Választhatjuk kifejezetten a megvásárolt franciaágyhoz, egyszemélyes ágyhoz vagy hálószoba-, nappali-, gyerekszoba és vendégszoba bútorunk mellé, velük teljesen azonos stílusban, de akár külön is, ha megtetszik egy modell!

Nemcsak a teteje szolgál remek pakolófelülettel: az egy vagy több fiókba számos apróság is elfér, ami jó, ha kéznél van.

Tömör fa éjjeliszekrényt szeretnénk, vagy egy mutatós, modern bútorlapos modellt? Netán kovácsoltvassal díszítettet? Akár hagyományos, akár modern az otthonunk, netán a klasszikus eleganciát követi vagy a minimál stílust, a gazdag éjjeliszekrény-választékban megtaláljuk a nekünk való kisbútort!

Ez az ideális tárolószekrény nagyon kevés helyet foglal és könnyen mozgatható. Ne csak egyet vegyünk belőle…!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé a gyerekszobába

Kanapé gyerekszobába? Micsoda flancolás!
Író- és számítógépasztal változatok

Író- és számítógépasztal változatok

Egy kihagyhatatlan bútordarab
Fenyőből gardróbot!

Fenyőből gardróbot!

Barátságos szekrényt szeretnénk?
Kókuszmatrac választék

Kókuszmatrac választék

Fokozott kényelem kókusszal!
Kedves kiegészítők gyerekszobába

Kedves kiegészítők gyerekszobába

A gyerekszobában ideális!