Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Fenyőből gardróbot!

..a fenyő gardróbokban nem fogunk csalódni! Nemcsak tágasak és szépek, de azonnal meleg, meghitt hangulatot csempésznek a szobánkba!

Ha meghitt, természetközeli hangulatot szeretnénk kialakítani otthonunkban, nem kérdéses, milyen bútorokkal érdemes berendeznünk azt. A fenyő mindig jó választás! Semmi extravagancia, semmi sallang, ellenben az egyszerű és kellemes megjelenés igazi meleg, barátságos környezetet teremt!

Fenyőbútor-rajongók számára egyértelmű a válasz, milyen berendezéssel legyen ellátva a lakás. Az ágy, a szekrény, a komódok mellett azonban a hálószoba, a gyerekszoba, a nappali, sőt a vendégszoba is hiányos egy igazi, jól kihasználható és megpakolható gardróbszekrény nélkül.

Fenyőben természetesen ez a bútor is rendkívül mutatós és megnyerő, sőt kifejezetten világosságot teremt a szobában.

A masszív, csodaszép, natúr vagy olajozott színben kapható gardróbok többféle kialakításban lehetnek a miénk – a természetes elegancia egyikről sem hiányzik!

Egyszemélyes szobába keresünk ideális gardróbot? Akkor legyen az a kétajtós, tükrös, két fiókos változat, amelyben kényelmesen elfér egy ember ruhatára.

Ám ha már több személyre kell a szekrény – vagy régi gardróbunk szinte roskadozik a holmiktól - , érdemes olyat választani, amely az alap változat duplája: mindenkinek van bőven saját pakolós része, fiókjai és tükre is.

A gyönyörű tömör fenyő gardrób akár kissé szögletesebb, modernebb változatban is a miénk lehet, sőt olyanra is voksolhatunk, amelyen a fiókok rendhagyó módon középen helyezkednek el, a kétfelől nyíló ajtóknak így különleges formát adva, sőt masszív gömb alakú lábakon álló gardróbszekrény is akad! Tükör nélkül is választhatjuk a fenyő gardróbot, ha már van külön tükör a szobában! Szavazzunk a praktikumra és a természetességre!Kapcsolódó cikkek

Design stílusú kanapék

Design stílusú kanapék

Micsoda dizájn…!
Író- és számítógépasztal változatok

Író- és számítógépasztal változatok

Egy kihagyhatatlan bútordarab
Éjjeliszekrény választék

Éjjeliszekrény választék

Mutatós kis „éjjeli őr”
Masszázs- és relax fotel választék

Masszázs- és relax fotel választék

Micsoda kényelem, micsoda szakértelem…
Ágykeret - trópusi keményfa

Ágykeret - trópusi keményfa

Masszív külső, királyi elegancia!