Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Matracvédők, párnák, takarók

Ahhoz, hogy ágybetétünk hosszú ideig szolgáljon bennünket, nem árt a védelem sem – szerezzünk be matracvédőt, megfelelő párnát az ágyra!

A hálószoba bútoraira, kiegészítőire is igaz: vásároljunk minőséget és hosszú ideig őrizzük is meg! Ezt egy matrac esetében csak akkor tehetjük, ha vigyázunk rá, és mellette valamilyen védelemmel is el van látva. Szerezzünk be matracvédőt! A huzat garantálja az ágybetét újszerű állapotát és szépségét.

Nem nehéz felhelyezni gumírozott széleinek köszönhetően, és elmozdulni sem fog. A matracvédő mosható, sőt vízálló változat is rendelkezésre áll, mely kisgyermekek, betegek és idősek számára jó választás. A matracvédő töltete véd a baktériumok ellen, bevonata pedig kellemes pamut.

Ha már ágynemű, nemcsak a védelemről érdemes gondoskodni. Ha még nincs megfelelő párna az ágyra, vagy színes, egyedi megjelenésű díszpárnát szeretnénk, itt a lehetőség a választásra!

Többféle memory párna közül választhatunk, mely alvásunkat kényelmessé és egészségessé teszi – főként magas párnán fekvőknek illetve oldalt alvóknak ajánlottak.

Hagyományos formájú párnát ugyanúgy választhatunk, mint ergonomikus kialakításút, persze többféle méretben. Minden pozícióban biztosítja a pihentető alvást a trendi, mutatós színekben kapható memóriás párna is, amelynek színes, kedves huzata levehető és mosható.

Ha pedig valami igazán színesre vágyunk, számos érdekes formájú díszpárna közül válogathatunk: a hosszúkás, ovális megjelenésűeket karfaként is használhatjuk; számos élénk színben és mintával kaphatók a hagyományos formájú modellek – fiatalok szobájában különösen hangulatosak lehetnek -, vagy választhatunk négyszögletes, vastag párnát, melyen akár a padlón is lehet ülni. Ne csak bútoraink legyenek tökéletesek - mutatós kiegészítőkre mindig szükség van, a hálószoba és a vendégszoba terében is!



Kapcsolódó cikkek

Ágyneműtartós kanapék

Ágyneműtartós kanapék

Ha kicsi a szoba, és minden nap be kell ágyazni.
TV-t nézni a nappaliba

TV-t nézni a nappaliba

Lazítani is kényelmesen lehet csak...
Ágykeret - klasszikus típus

Ágykeret - klasszikus típus

Ha vágyunk egy nosztalgikus hangulatú hálószoba…
Tv-állvány kínálat

Tv-állvány kínálat

A tévének is kell megfelelő hely!
Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

A gyermek praktikus fekhelye