Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Matracvédők, párnák, takarók

Ahhoz, hogy ágybetétünk hosszú ideig szolgáljon bennünket, nem árt a védelem sem – szerezzünk be matracvédőt, megfelelő párnát az ágyra!

A hálószoba bútoraira, kiegészítőire is igaz: vásároljunk minőséget és hosszú ideig őrizzük is meg! Ezt egy matrac esetében csak akkor tehetjük, ha vigyázunk rá, és mellette valamilyen védelemmel is el van látva. Szerezzünk be matracvédőt! A huzat garantálja az ágybetét újszerű állapotát és szépségét.

Nem nehéz felhelyezni gumírozott széleinek köszönhetően, és elmozdulni sem fog. A matracvédő mosható, sőt vízálló változat is rendelkezésre áll, mely kisgyermekek, betegek és idősek számára jó választás. A matracvédő töltete véd a baktériumok ellen, bevonata pedig kellemes pamut.

Ha már ágynemű, nemcsak a védelemről érdemes gondoskodni. Ha még nincs megfelelő párna az ágyra, vagy színes, egyedi megjelenésű díszpárnát szeretnénk, itt a lehetőség a választásra!

Többféle memory párna közül választhatunk, mely alvásunkat kényelmessé és egészségessé teszi – főként magas párnán fekvőknek illetve oldalt alvóknak ajánlottak.

Hagyományos formájú párnát ugyanúgy választhatunk, mint ergonomikus kialakításút, persze többféle méretben. Minden pozícióban biztosítja a pihentető alvást a trendi, mutatós színekben kapható memóriás párna is, amelynek színes, kedves huzata levehető és mosható.

Ha pedig valami igazán színesre vágyunk, számos érdekes formájú díszpárna közül válogathatunk: a hosszúkás, ovális megjelenésűeket karfaként is használhatjuk; számos élénk színben és mintával kaphatók a hagyományos formájú modellek – fiatalok szobájában különösen hangulatosak lehetnek -, vagy választhatunk négyszögletes, vastag párnát, melyen akár a padlón is lehet ülni. Ne csak bútoraink legyenek tökéletesek - mutatós kiegészítőkre mindig szükség van, a hálószoba és a vendégszoba terében is!Kapcsolódó cikkek

A színek hatásai, jelentése

A színek hatásai, jelentése

Mit kell tudni a színekről és a színek hatásairól?
Vendégágyas kanapé

Vendégágyas kanapé

Nekünk kanapé, nekik ágy…
Könyvespolcra bármi mehet!

Könyvespolcra bármi mehet!

Egy egyszerű és nagyszerű bútordarab
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!
Dohányzóasztal - figurákkal

Dohányzóasztal - figurákkal

Ilyen nem lesz mindenkinek…