Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Matracvédők, párnák, takarók

Ahhoz, hogy ágybetétünk hosszú ideig szolgáljon bennünket, nem árt a védelem sem – szerezzünk be matracvédőt, megfelelő párnát az ágyra!

A hálószoba bútoraira, kiegészítőire is igaz: vásároljunk minőséget és hosszú ideig őrizzük is meg! Ezt egy matrac esetében csak akkor tehetjük, ha vigyázunk rá, és mellette valamilyen védelemmel is el van látva. Szerezzünk be matracvédőt! A huzat garantálja az ágybetét újszerű állapotát és szépségét.

Nem nehéz felhelyezni gumírozott széleinek köszönhetően, és elmozdulni sem fog. A matracvédő mosható, sőt vízálló változat is rendelkezésre áll, mely kisgyermekek, betegek és idősek számára jó választás. A matracvédő töltete véd a baktériumok ellen, bevonata pedig kellemes pamut.

Ha már ágynemű, nemcsak a védelemről érdemes gondoskodni. Ha még nincs megfelelő párna az ágyra, vagy színes, egyedi megjelenésű díszpárnát szeretnénk, itt a lehetőség a választásra!

Többféle memory párna közül választhatunk, mely alvásunkat kényelmessé és egészségessé teszi – főként magas párnán fekvőknek illetve oldalt alvóknak ajánlottak.

Hagyományos formájú párnát ugyanúgy választhatunk, mint ergonomikus kialakításút, persze többféle méretben. Minden pozícióban biztosítja a pihentető alvást a trendi, mutatós színekben kapható memóriás párna is, amelynek színes, kedves huzata levehető és mosható.

Ha pedig valami igazán színesre vágyunk, számos érdekes formájú díszpárna közül válogathatunk: a hosszúkás, ovális megjelenésűeket karfaként is használhatjuk; számos élénk színben és mintával kaphatók a hagyományos formájú modellek – fiatalok szobájában különösen hangulatosak lehetnek -, vagy választhatunk négyszögletes, vastag párnát, melyen akár a padlón is lehet ülni. Ne csak bútoraink legyenek tökéletesek - mutatós kiegészítőkre mindig szükség van, a hálószoba és a vendégszoba terében is!Kapcsolódó cikkek

Alvós kanapék

Alvós kanapék

Kettő helyett egyet – de jót!
Ágykeret - tömör fenyő

Ágykeret - tömör fenyő

Otthonos hálót fenyőággyal!
Elemekből berendezést!

Elemekből berendezést!

Hogy minden egységes legyen…
Fenyő kiegészítő kínálat

Fenyő kiegészítő kínálat

Praktikus fenyő kiegészítőkkel könnyebb!
Modern kanapék

Modern kanapék

Minimal design. De mi is az?