Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Ami a bútorápoláshoz kell

Egy bútort nemcsak megvenni érdemes okosan, hanem ápolni is. Gondoskodjunk berendezéseink szépségéről megfelelő bútorápoló szerekkel!

Nem sokat érünk a gazdaságos, okos vásárlással, ha utána elhanyagoljuk bútorainkat. A bőrfelületek, a textíliák ápolásáról ugyanúgy gondoskodni kell, mint ahogy egy bőrcipőt tisztességesen megtisztítunk, kifényezünk.

Vannak kifejezetten a bőr felületek ápolására alkalmas bútorápoló szerek, bőrtisztítók, de természetesen nemcsak ilyenekkel tudunk felszerelkezni, ha okosan szeretnénk a berendezést tisztán tartani!

Kezdjük azonban mégis a bőrrel, sőt, azon belül a bőrtisztító géllel! A szennyeződés, a zsírosodás hatékony ellensége, műbőrre és számos színű valódi bőrre alkalmazható.

Bútortisztítás után azonban érdemes a felületet bőrápoló balzsammal is átkenni, mely méhviaszos változatban áll rendelkezésünkre.

Miért jó? Táplálja és vízlepergetővé is teszi a bőrt, ezzel nemcsak lágyságát, hanem a színét, szépségét is megőrzi. Velúr és nubuk bőrökhöz ugyanakkor bőrbalzsam helyett a színtelen tisztítóhabot használjuk – csak textilbőrt ne tisztítsunk vele!

Textilre, kárpit felületre, tehát akár szőnyegre, üvegfelületre is használható a narancsillatú bútortisztító zselé. Kiválóan tisztít és kiveszi a foltokat ez a bútorápoló szer, sőt még kezet is moshatunk vele. Velúr, nubuk és bokszbőr felületre tökéletes az impregnáló spray – sőt különféle vászon anyagokon is hatékony, a bőr felületet vízlepergetővé varázsolja, még cipőkre is használható…

Kerámia, fém és műanyag felületek legjobb barátja a tisztító kristály, ha ápolásra kerül a sor. A konyhákban, fürdőkben, tehát a vizesblokkokban remekül takarít, sőt alkalmas az autók, motorok és egyéb járművek tisztítására is, műanyag és krómozott felületeken.

Olykor nemcsak ápolásra és tisztításra, hanem ragasztásra, javításra is szükség van. Ezeket a problémákat könnyen orvosolja a textilragasztó vagy a pillanatragasztó, ez a hatékony bútorjavító: előbbivel textíliákat, szöveteket javíthatunk, a pillanatragasztó pedig alkalmas a fa, a fém, a kerámia, az üveg, a gumi, a műanyag és a bőr javítására, ragasztására egyaránt.

S hogy a takarítás minél egyszerűbb legyen, egy mikroszálas kesztyű is legyen tagja a „takarítóbrigádnak”! Hasznát fogjuk venni.Kapcsolódó cikkek

A szín kiválasztása

A szín kiválasztása

A kanapé színének kiválasztása
Lemosható szövet

Lemosható szövet

Az új kedvenc!
Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédőtől az ovális díszpárnáig
Tv-állvány kínálat

Tv-állvány kínálat

A tévének is kell megfelelő hely!
Gyerekeknek való forgószékek

Gyerekeknek való forgószékek

Szék a gyerkőc „munkahelyén”