Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Milyen csillárt, mennyezeti lámpát?

A hálószoba, a nappali vagy a gyerekszoba terébe keresünk ideális lámpát? Válasszunk egy hangulatos rizslámpát vagy egy tündéri figurásat!

Egy szoba berendezése kiválóan kiegészíthető megfelelő csillárral, lámpával. Ha eltaláljuk a stílust és a színt, szinte biztos, hogy nemcsak remekül illeszkedik majd a térbe, hanem fel is dobja azt! Mert a lámpa is egy értékes részlet…!

A lurkók birodalmába, ha még nem érték el a kamaszkort, tökéletes választás lehet egy figurát formázó mennyezeti lámpa: lányoknak inkább a cuki méhecske, fiúknak a helikopter függőlámpa lehet a kedvence – akár egy újabb játék, amely a fejük felett lóg!

Ha viszont bohém rizslámpával szeretnénk bevilágítani a teret, voksoljunk a hercegnős, Micimackós, Pókemberes vagy Verdás papír lámpákra: Disney mesehősei egész biztos elcsavarják a gyerkőc fejét!

Nemcsak mesehős-, hanem szín alapján is kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet a gyerekszobába.

A szó szerint mesés lakberendezési kiegészítők mellett azonban kicsik és nagyobbak szobájában is remekül mutathat a színes betűkkel díszített, ABC-s csillár és falra szerelhető lámpa.

Az élénk színű, különféle kialakításban kapható fényforrások lehetőséget adnak többféle elhelyezésre, így világítást adhatnak felülről, de akár a fotel mellett is használhatók, falra rögzített olvasólámpaként.

A kissé komolyabb, mégis bohém megjelenésű fehér rizslámpa-kínálat sötétebb, erőteljesebb és visszafogottabb, keleties mintával rendelkező modellekkel is szolgál – hálószobában igazán vonzó látvány, de ezek a dizájnos lámpabúrák bármelyik másik helyiségben is megállják a helyüket…Kapcsolódó cikkek

Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

Étkezés szabadban: kültéri garnitúrák

Falatozzunk, beszélgessünk odakint!
Ami a bútorápoláshoz kell

Ami a bútorápoláshoz kell

Ápoljuk a bútort tisztességesen!
Alaprajz

Alaprajz

Nem is olyan egyszerű, mint gondolnád.
Étkezőasztal kínálat

Étkezőasztal kínálat

A konyha főszereplője: az étkezőasztal
Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédők, párnák, takarók

Matracvédőtől az ovális díszpárnáig