Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Vendégágyas kanapé

A nappaliba keresünk ideális kanapét? Nem szükséges, hogy hosszútávon aludni lehessen rajta? Akkor válasszunk elképzelésünknek megfelelőt vendégágy funkcióval!

Sokakat visszatart egy fantáziadúsabb, dögösebb kanapé megvételétől, hogy aludni is szeretnének rajta, ám erre az a bútor nem megfelelő.

Ilyen esetekben a kanapéágy valóban jobb választás, de ha a nappaliba vagy a vendégszoba, esetleg gyerekszoba terébe keresünk egy alkalmas modellt, amelyen kiváló lesz elheveredni és olvasgatni, tévézni, vendégágy funkcióval rendelkező kanapéval igazán jól járunk!

Sok családban probléma az összejövetelre érkező barátok vagy a szülők elhelyezése, akik 1-2 napra látogatják meg őket.

A vendégek számára tökéletes lesz a 2 személyes ággyá kinyitható kanapé, amely azonban a mindennapokban mutatós és igen kényelmes ülőhelyként szolgál!

Legyen az egyszerű vonalvezetésű, hagyományos darab mutatós szövettel, fiatalos, dögös bőr kanapé vagy klasszikus, elegáns modell, amilyennek még a nagyi is örülne, ha éjszakára kényelmes vendégágynak kinyitható, máris remek választás!

Mindennapos alvásra szivacsos fekvőfelületük miatt ezek a kanapék nem alkalmasak.

Egyes modellek fix kivitelben is megrendelhetők, ha még vendégágynak sem szeretnénk használni őket.

Némileg kilógnak a sorból a táskarugós és zsákrugós kanapék, melyeket akár naponta is használhatunk alvásra, pedig ránézésre – merész megjelenésük miatt – ezt kevésbé gondolnánk róluk!

A modellek nagy része ágyneműtartós, így nem kell külön helyet találni a plusz ágyneműnek, de bármi egyebet is bepakolhatunk erre az értékes, ám rejtett tárolóhelyre!

Jó néhány kárpitozott kanapé vázának és fekvőfelületének külön szövetet adhatunk meg. Bármilyen modellt választhatunk tehát vendégágynak, ha azokon ágyazni csak ritkán kell majd, nappal azonban csodálatos kényelemmel látja el az otthonunk lakóit!Kapcsolódó cikkek

Ágyráccsal kényelmet!

Ágyráccsal kényelmet!

Az ágy vele lesz az igazi!
Tv-állvány kínálat

Tv-állvány kínálat

A tévének is kell megfelelő hely!
Gerincvédő zónás kanapék

Gerincvédő zónás kanapék

Egészséges alvás minden nap!
Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

Ágykeret - gyerekeknek, tiniknek

A gyermek praktikus fekhelye
Függöny

Függöny

Mire jó a függöny?