Gerincvédő Kanapé

Kényelmes gerincvédő kanapé mindennapos alváshoz

 

Sarokba az étkezővel!

Hangulatos és helytakarékos megoldásra vágyunk? Ha kicsi a konyha, vagy elég lenne egy kisméretű asztal és pad a sarokba, válasszunk egy szép sarokétkezőt!

Nincs túl nagy hely ahhoz, hogy elhelyezzünk egy méretesebb asztalt székekkel, de valahogyan mégis meg kéne oldani az étkezést, vagy jó lenne lekanyarítani egy sarkot a nappaliból, ahol falatozhatunk?

Válasszunk egy csinos sarokétkezőt, egyszerű vagy modern kivitelben! Ideális megoldás kis konyhákba és amerikai konyhássá alakítandó nappaliba is.

Nemcsak étkezések, hangulatos beszélgetések közkedvelt helyszíne is lehet egy mutatós sarokétkező: az asztal körül elfér minimum négy ember, de a különálló székek és ülőkék is növelik az ülőhelyek számát, a kinyitható asztal is nagy segítség! Így ha véget ért a vacsora, jöhet a kártyaparti vagy egy nevetős dumaparti kellemes bor társaságában!

A helytakarékos és mutatós étkezőgarnitúrák között megtaláljuk az egyszerű megjelenésű, de elegáns változatot bútorlapból, éger vagy calvados színben – kényelmes szövettel és tömör fa székekkel készül, az asztala nagyobbítható és a sarokpad ülőfelülete felnyitható, remek titkos pakolórekesszel ellátva minket!

A pirosban és kékben kapható, kedves külsejű sarokétkezők esetében is nyitható az asztal, jobbos és balos változatban is kérhetjük, sőt, számos kellemes fa árnyalatban megvásárolhatjuk, hogy minél jobban illeszkedjen konyhánk, nappalink hangulatába!

Letisztult vonalvezetésű, modern sarokétkezőben gondolkodunk? Ez a változat masszív megjelenésű és divatos, ráadásul miénk lehet éger, wenge és calvados színben, többféle mutatós textilbőr huzattal! Csak győzzük kivárni, amíg megérkezik! A jó hangulat hozzá egy-kettőre előáll!Kapcsolódó cikkek

Könyvespolcra bármi mehet!

Könyvespolcra bármi mehet!

Egy egyszerű és nagyszerű bútordarab
Vendégágyas kanapé

Vendégágyas kanapé

Nekünk kanapé, nekik ágy…
Kókuszmatrac választék

Kókuszmatrac választék

Fokozott kényelem kókusszal!
Szivacsos kanapék

Szivacsos kanapék

Előnyök és hátrányok...
Szépség

Szépség

Ízlések és pofonok, avagy mitől lesz szép egy kanapé?